My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Μονάδα φαρμακευτικής κάνναβης

(Βίντεο) Στο Κιλκίς θα κατασκευαστεί άμεσα η πρώτη μεγάλη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθούν και ιδιωτικά ιατρεία σε όλη την χώρα.

Την επένδυση, η οποία θα αγγίξει τα 40 εκατομμύρια ενώ θα δημιουργηθούν μέχρι και 200 θέσεις εργασίας, σχεδιάζει η ολλανδικής εταιρείας «HAPA», μια από τις ξένες εταιρείες που συμφώνησαν με την κυβέρνηση και ετοιμάζονται να επενδύσουν στην χώρα μας, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αποποινικοποποίηση της καλλιέργειας ιατρικής κανναβης.

Η μονάδα θα έχει 24ωρη φύλαξη με ιδιωτική σεκιούριτι και περίφραξη τριών μέτρων, ενώ η αποστολή των προϊόντων θα γίνεται με συνοδεία της αστυνομίας.

Για την συνταγογράφηση των σκευασμάτων, μιλώντας στο protothema.gr, ο αντιπρόεδρος και μέτοχος της εταιρείας Ιωάννης Μπαϊρακταρίδης, εξηγεί πως θα γίνεται η παραγωγή του φυτού στα θερμοκήπια αλλά και η μεταποίηση σε φαρμακευτικά προϊόντα, όπως το λάδι κάνναβης, οι κρέμες κ.α.

Επίσης, μιλά και για τα ιδιωτικά ιατρεία που θα φτιάξει η εταιρεία, στα οποία θα προσλάβει γιατρούς όλων των ειδικοτήτων που θα συνταγογραφούν τα προϊόντα της.

Δείτε το βίντεο

Σχολιάστε