My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μια ανάπλαση με ατέλειες

Για έναν συνήθη χαιρετισμό εκλήθη ο δήμαρχος Κιλκίς Δημ. Σισμανίδης στην εκδήλωση της «Θρακικής Εστίας» την περασμένη Δευτέρα 22 Ιουνίου. Κι εκεί μετά τα «τυπικά», αιφνιδίασε το ακροατήριο με μια δέσμευση που δεν επιδεχόταν αμφισβητήσεις: “Σε δέκα μέρες το έργο της ανάπλασης  Πάρκο-Κήπος-Βενιζέλου θα λειτουργήσει”.

parko-kiposΟ κ. Σισμανίδης αφού επεσήμανε ότι στο έργο υπάρχουν ατέλειες και παραλείψεις, κατέληξε με το αρχαίο ρητό «Ο γέγονε, γέγονε». Ότι έγινε, έγινε λοιπόν, και από εδώ και πέρα το έργο δεν αλλάζει και πρέπει να λειτουργήσει με τις απαραίτητες παρεμβάσεις.

Ο δήμαρχος Κιλκίς ζήτησε από τους δημότες να κάνουν υπομονή δέκα μέρες και μετά το έργο θα λειτουργήσει με την παρουσία και την απασχόληση σ’ αυτό ένας μηχανοτεχνίτης και ένας χημικού μηχανικού. Οι δύο παραπάνω έχουν υπογράψει ήδη   προγραμματική σύμβαση  για απασχόληση στον Χώρο Ταφής απορριμμάτων  (ΧΤΑ) του δήμου Κιλκίς. Εκ παραλλήλου θα απασχολούνται στο έργο της αμφισβητούμενης ανάπλασης ελέγχοντας τη λειτουργία των μηχανολογικών συστημάτων και την ποιότητα του νερού που θα κυκλοφορεί στα πολλά ειδικά κανάλια.

Να σημειωθεί ότι στο έργο έχει γίνει η Διοικητική παραλαβή, όχι όμως και η τελική παραλαβή από το δήμο Κιλκίς. Το έργο όμως εδώ και καιρό λειτουργεί ουσιαστικά, αφού δεν υπάρχει κανείς περιορισμός για πρόσβαση στους χώρους του.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σχολιάστε