My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Μηχάνημα για έλεγχο προϊόντων

*Εγκαθίσταται στο Τελωνείο Ευζώνων.

Στην διευρυμένη επιτροπή για το παραεμπόριο που συγκάλεσε η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) και διεξήχθη στο Επιμελητήριο Πιερίας συμμετείχε πρόσφατα και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Χρήστος Χατζημλάδης.

Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Χατζημλάδης αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στο μείζον ζήτημα του διασυνοριακού εμπορίου, που πλήττει τις τοπικές επιχειρήσεις και στις προσπάθειες που γίνονται και από το Επιμελητήριο Κιλκίς, ώστε το πρόβλημα να περιοριστεί.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Κ.Ε.Ε.Ε. και της ΔΙ.ΜΕ.Α. (Διϋπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς) του Υπουργείου Ανάπτυξης, ώστε να αναληφθούν ουσιαστικές δράσεις για την πάταξη του παραεμπορίου.

Ως συνέχεια της υπογραφής του μνημονίου, ο διοικητής της ΔΙ.Μ.Ε.Α. Χαράλαμπος Μελισσινός, συναντήθηκε την Παρασκευή 20 Μαϊου με τον κ. Χρήστο Χατζημλάδη και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας Αθανάσιο Τραχανίδη, στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, προκειμένου να ορισθεί από κοινού ο χώρος που θεωρείται κατάλληλος για την εγκατάσταση ενός isobox. Πρόκειται για μια κατασκευή που θα τοποθετηθεί αμέσως μετά την είσοδο από το τελωνείο, ώστε να ελέγχονται τα προϊόντα που εισέρχονται.

«Θεωρούμε πως η συγκεκριμένη εγκατάσταση θα λειτουργήσει βοηθητικά στον αγώνα που δίνουμε για την πάταξη του παραεμπορίου», δήλωσε σχετικά ο κ. Χατζημλάδης.

Σχολιάστε