My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Με Τ. Βασιλακάκη η Μάρα Χουρσαλά

Η Μάρα Χουρσαλά, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας» και υποψήφιο Δήμαρχο Παιονίας τον Τάσο Βασιλακάκη.

Η Μαρία Χουρσαλά κατάγεται από το Πολύκαστρο και από τη Νεμέα Κορινθίας. Προέρχεται από οικογένεια βιοπαλαιστών και είναι μητέρα μίας κόρης.

Τα τελευταία χρόνια κατοικεί και δραστηριοποιείται στο Πολύκαστρο. Έχει εργαστεί ως βοηθός βρεφονηπιοκόμου σε παιδικούς σταθμούς και ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο του εμπορίου. Σήμερα εργάζεται ως κομμώτρια.

Έχει εργαστεί, επίσης, ως εθελόντρια, στην Ειδομένη, την περίοδο της όξυνσης του προσφυγικού στην περιοχή μας.

Επιπλέον, έχει εμπειρία και στην Τοπική Διοίκηση, έχοντας διατελέσει διαμερισματική σύμβουλος Αβέρωφ, στο Δήμο Λάρισας, την περίοδο 2011 – 2013.

Η απόφασή της να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Πολυκάστρου, προήλθε από το γεγονός ότι θέλει έναν δήμο που θα αγκαλιάζει και θα είναι δίπλα σε όλα τα προβλήματα και τις ανησυχίες κάθε δημότη. Έναν δήμο που θα βασίζεται στην αλληλεγγύη, στην πράξη και όχι στα λόγια.

Είναι υποψήφια με τον Τάσο Βασιλακάκη και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με όραμα.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» βάζει μπροστά τις σύγχρονες ανάγκες του λαού. Από τέτοιους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους έχει ανάγκη ο τόπος μας, που θα δουλεύουν μαζί με το λαό της πόλης, των κωμοπόλεων και των χωριών, θα τον κινητοποιούν, θα διεκδικούν μαζί του, θα αντιπολιτεύονται τους ισχυρούς.

Σ’ αυτές τις εκλογές, ο λαός της Παιονίας μπορεί να κάνει τη διαφορά, ψηφίζοντας και δυναμώνοντας τη «Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάσο Βασιλακάκη.

Δελτίο τύπου από Λαϊκή Συσπείρωση

Σχολιάστε