My Twitter Feed

19 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η επίσκεψη Κουντουρά στο νομό μας -

Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΔΣΚ: Ικανοποίηση για Ν/Σ Φλωρίδη -

Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στο Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Μήνυση για τον αξονικό -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Ποιους είδε η Συρεγγέλα στο νομό -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Κουντουρά στο ν. Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν στη ΝΕ -

Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Cargo αεροδρόμιο στη Ν. Καβάλα; -

Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Με τους νοσηλευτές ο Δ. Κυριακίδης

Το Νοσοκομείο Κιλκίς επισκέφθηκε χθες Τετάρτη ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών, για να αποδώσει την οφειλόμενη τιμή στους επαγγελματίες της υγείας που αποτελούν τον κορμό στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας. 

Στην είσοδο του Διοικητηρίου, παρουσία του διοικητή του ιδρύματος Γιάννη Ανδρίτσου και του προέδρου της Κοινότητας Κιλκίς Αθανάσιου Καριοφύλλη, ο δήμαρχος εξήρε το έργο των νοσηλευτών και την κοινωνική αποστολή που επιτελούν  υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι «και αυτή τη δύσκολη περίοδο βρίσκονται πρώτοι στις επάλξεις του υγειονομικού αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Σε αναγνώριση της  επαγγελματικής ευσυνειδησίας και της κατάθεσης των δυνάμεών τους στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, ο δήμαρχος Κιλκίς χάρισε συμβολικά ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, στη διευθύνουσα της νοσηλευτικής υπηρεσίας Αθηνά Κολεσίδου, στη Βαρβάρα Αβραμίδου τομεάρχη – νοσηλεύτρια του παθολογικού τμήματος, στο Θεόδωρο Νικολάου τομεάρχη – νοσηλευτή του ψυχιατρικού τμήματος και στην Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σοφία Καπαλτσίδου.

Την συμβολή των νοσηλευτών στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στις δημόσιες δομές υγείας επισήμανε και ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς ενώ στη συνέχεια όλοι επισκέφθηκαν το εμβολιαστικό κέντρο κατά της Covid – 19 και συνεχάρησαν το προσωπικό του για την οργάνωση και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχει στους συμπολίτες μας.

Ο κ. Κυριακίδης είχε συνάντηση στο γραφείο του και με τις νοσηλεύτριες που εργάζονται στο πρόγραμμα ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’, παρουσία της διευθύντριας Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Στέλλας Ξάκη, και με την ίδια συμβολική κίνηση τις ευχαρίστησε για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στους ωφελούμενους του προγράμματος καθώς και στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Κιλκίς.

Πηγή: Δελτίο τύπου από Δήμο Κιλκίς

Σχολιάστε