My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Με Σιωνίδη, ο Γιώργος Γίτσος

gitsos-giorgosΜε ανοικτή επιστολή προς τον τύπο, ο πρώην δήμαρχος Ευρωπού και νυν δημοτικός σύμβουλος Παιονίας, Γιώργος Γίτσος, τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Σιωνίδη, με τον συνδυασμό του οποίου θα κατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Η επιστολή:

“Είμαστε 50 ημέρες πριν από τις πιο σπουδαίες δημοτικές εκλογές των τελευταίων δυο δεκαετιών. Η κρίση δεν έχει τελειώσει, οι χρηματοδοτήσεις είναι σχεδόν ανύπαρκτες και οι κοινωνία βογγάει από την οικονομική ανέχεια και την ανεργία. Οι επόμενες δημοτικές αρχές σε όλη τη χώρα θα διοικήσουν για πέντε χρόνια και θα κληθούν να διαχειριστούν πολύ δύσκολες καταστάσεις. Στην Παιονία όπως και σε άλλους Δήμους με περιορισμένους πόρους, η νέα Δημοτική Αρχή θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια εξορθολογισμού των οικονομικών του Δήμου και να ανταγωνιστεί άλλους Δήμους και άλλες περιοχές για τη διεκδίκηση πηγών συγχρηματοδότητησης και αναπτυξιακών μέτρων.

 

Από το 2011 που εφαρμόστηκε ο Καλλικράτης  παρακολούθησα βήμα-βήμα τη πορεία και το έργο του Κώστα Σιωνίδη . Σαν Αντιδήμαρχος Οικονομικών έδειξε μεγάλες οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες. Κατάφερε να συμμαζέψει  τα οικονομικά του Δήμου , να περιορίσει τις σπατάλες και αυτό ειχε σαν αποτέλεσμα να καταταγεί ο δήμος μας στους «υγιείς» οικονομικά δήμους της Ελλάδας. Οποιος νομίζει ότι αυτό ήταν εύκολο ή μικρής σημασίας, θα πρεπει να καταλάβει ότι στους δήμους που σήμερα είναι στο «κόκκινο» , δεν εξυπηρετούνται οι κοινωνικές δομές , πολλά σχολεία μένουν χωρίς θέρμανση και οι περισσότεροι υπάλληλοι κινδυνεύουν να ενταχθούν στη κινητικότητα.

 

Την επόμενη πενταετία τα προβλήματα δεν θα λυθούν από μόνα τους. Χρειάζεται πολύ προσοχή και για το ξεπέρασμα της κρίσης και για την ανόρθωση της κοινωνίας μας. Η Παιονία δεν πρέπει να μείνει πίσω. Τώρα είναι η ευκαιρία να βάλουμε τις βάσεις για την πρόοδο του τόπου μας και γι αυτό χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους, νέες ιδέες και κυρίως γερές πλάτες και πολλή δουλειά. Οι νέοι άνθρωποι που πλαισιώνουν τον Κώστα Σιωνίδη υπόσχονται πράγματι καλά αποτελέσματα. Καλά έκανε και τους φώναξε κοντά του. Οι νέες δυνάμεις είναι που θα δώσουν νέα προοπτική στο Δήμο μας.

 

Χρειάζεται όμως και η αυτοδιοικητική εμπειρία, η γνώση των ιδιαιτεροτήτων κάθε περιοχής, η ισορροπία ανάμεσα στην νεανική όρεξη για αλλαγή και στη ωριμότητα των αποφάσεων. Στην κατεύθυνση αυτή θεωρώ προσωπικά ότι μπορώ να προσφέρω. Έχοντας υπηρετήσει ως δήμαρχος του τόπου μου γνωρίζω καλά τις ανάγκες μας και έχω μελετήσει και εργαστεί για τις λύσεις των προβλημάτων μας. Είμαι βέβαιος ότι με τον Κώστα Σιωνίδη επικεφαλής και με τους άξιους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν θα τα καταφέρουμε.

 

Σήμερα, λοιπόν, λέω «ναι» στην Παιονία της Προόδου, στην Παιονία της συναίνεσης και της κοινής προσπάθειας. Ενώνω τις δυνάμεις μου με τις δυνάμεις των αξιότερων ανθρώπων του Δήμου μας. Στηρίζω τη μεγάλη προσπάθεια και την προοπτική που ανοίγει ο Κώστα Σιωνίδης.  

Γιώργος Γίτσος

Μαθηματικός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Σχολιάστε