My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Με Γκουντενούδη, ο Λ. Ευθυμιάδης

Σε δήλωσή του, ο Λάζαρος Ευθυμιάδης, πρώην αντιδήμαρχος Πολυκάστρου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρ. Γκουντενύδη, τονίζει τα εξής:

eutmiadis lazaros_paionia isxiri“Ένα από τα ελάχιστα θετικά στοιχεία της οικονομικής κρίσης είναι ότι άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε για την πολιτική και τους πολιτικούς στο σύνολό τους. Είναι γεγονός ότι έχουμε γίνει πιο αυστηροί στην κρίση μας και περιμένουμε περισσότερο έργο γιατί τα λόγια έχουν αποδειχθεί διαχρονικά έπεα πτερόεντα.

Έχουμε γίνει και πιο απαιτητικοί. Αμφισβητούμε πλέον τις αυθεντίες και τον αψεγάδιαστο ηγέτη και αρχίζουμε πια να αναζητούμε  ανθρώπους στα μέτρα μας, προσγειωμένους στην πραγματικότητα που να έχουν εγνωσμένο κύρος, αξίες και οργανωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη του τόπου μας. Στη χώρα μας, στην περιφέρειά μας, στο Δήμο μας.

Στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση με φόντο τις δημοτικές εκλογές στον τόπο μας, στο Δήμο Παιονίας, συγκρούονται δύο αντιλήψεις: Η μία θέλει το Δήμο μας στατικό, θλιβερό σημείο ανάβασης προσωπικών φιλοδοξιών αναμεμιγμένων με το παλιό, το φθαρμένο. Η άλλη αντίληψη δίνει στο Δήμο Παιονίας την πρωταγωνιστική θέση εξυψώνοντας τις αυτοδιοικητικές αξίες, δίνει στο δημότη ενεργό ρόλο συμμετοχής και συλλειτουργίας στις δημόσιες υποθέσεις.

Επιλέγω να πάμε μπροστά, να προσπεράσουμε παλιές και ξεπερασμένες  αντιλήψεις που μόνο δεινά έχουν προκαλέσει στην τοπική μας κοινωνία. Επιλέγω να αλλάξουμε το βηματισμό μας και να πορευθούμε πιο γοργά, πιο αποφασιστικά στο δρόμο για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

Επιλέγω το Χρήστο Γκουντενούδη και ενώνω τις δυνάμεις μου με το Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή’’ γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούμε να εγγυηθούμε στον τόπο και στο δημότη ένα καλύτερο αύριο. Με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα, με συνέπεια. Για μια Παιονία με σφρίγος και ανάπτυξη, για μια Παιονία Ισχυρή.”

Σχολιάστε