My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μετωπο: Το Κιλκις δεν ξεπουλιεται

Μ` αφορμή τον γιορτασμό της 25ης Μαρτίου, το Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια-Πάικο εξέδωσε το εξής μήνυμα, το οποίο μοιράστηκε χθες στο Κιλκίς κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου:

«Αυτά, και δέκα χιλιάδες τάλαρα να σας δώσουνε, να μην το καταδεχτείτε να βγουν από την πατρίδα μας. Γι’αυτά‘πολεμήσαμε’» (Β΄ 303)

« Κι αν είμαστε ολίγοι εις το πλήθος του Μπραϊμη, παρηγοριόμαστε μ’ ένα τρόπον, ότι η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν. Κι όταν κάνουν αυτήνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν»

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ “ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ”

 

Τιμώντας τους αγωνιστές αυτού του τόπου, υπερασπιζόμενοι τις αποφάσεις των φορέων και πολιτών του Ν.Κιλκίς, ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ στη γεωργοκτηνοτροφική περιοχή μας ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ σε επενδύσεις με ημερομηνία λήξης ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ !

Σχολιάστε