My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μετρήσεις του ΕΟΔΥ σε Ν. Καβάλα

Ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Δήμου Παιονίας, ο ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) έστειλε την Πέμπτη 7 Μαΐου ειδικό συνεργείο στην δομή της Νέας Καβάλας προκειμένου να πραγματοποιήσει δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον κορονοϊό, σε δείγμα 50 έως 60 φιλοξενούμενων (περίπου στο 5%), σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθεί η υπηρεσία.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει:

“Επειδή η μεταφορά νέων φιλοξενούμενων στη δομή της Νέας Καβάλας σε συνδυασμό με τα πρόσφατα κρούσματα ανεμοβλογιάς είχαν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ανησυχίας στην τοπική κοινωνία, η διοίκηση του δήμου ενέτεινε τις πιέσεις προς τον ΕΟΔΥ για έλεγχο της δομής.

Ο δήμος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ με στόχο την προστασία των δημοτών και τον υγειονομικό έλεγχο των μεταναστών που φιλοξενεί.”

Ευχαριστίες

Η διοίκηση του δήμου Παιονίας ευχαριστεί την κ. Ανθή Σταυροπούλου, γενική διευθύντρια της εταιρείας DOPPLER ΑBEΕ, που εδρεύει στη ΒΙΠΕ Πολυκάστρου, για την πρωτοβουλία που ανέλαβε σχετικά με τον καθαρισμό του πρασίνου του περιβάλλοντα χώρου του λυκείου, του συγκροτήματος 2ου δημοτικού-νηπιαγωγείου και του κέντρου υγείας του Πολυκάστρου.

“Ο Δήμος Παιονίας που το τελευταίο διάστημα γίνεται αποδέκτης ποικίλων μορφών ατομικής και συλλογικής εθελοντικής δράσης, σήμερα χαιρετίζει και προβάλει την πράξη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μιας εταιρείας που από το 2000 στηρίζει την οικονομία της ευρύτερης περιοχής, σε μια περίοδο κατά την οποία οι ανάγκες της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου είναι τεράστιες και το διαθέσιμο προσωπικό, λόγω των ειδικών συνθηκών της περιόδου, ελάχιστο για να τις εξυπηρετήσει”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επίσκεψη ταξιάρχου

Εθιμοτυπική επίσκεψη με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, πραγματοποίησε την Πέμπτη 7 Μαΐου στο δημαρχείο του Πολυκάστρου, ο ταξίαρχος της 33 ΜΚ ΤΑΞ πεζικού, Χρήστος Ζέζος, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη.

Συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με στόχο τη διατήρηση της αγαστής συνεργασίας που διαχρονικά έχει ο δήμος Παιονίας με την ταξιαρχία. Στην συνάντηση συμμετείχε επίσης ο γ.γ. του δήμου Ιωάννης Ντάτος.

Σχολιάστε