My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μετονομάστηκε η οδός της Αστυνομίας

ΑΔ ΚΙΛΚΙΣ 2Πραγματοποιήθηκε χθες (Κυριακή) το πρωί στο Κιλκίς, εκδήλωση για την μετονομασία τμήματος της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στο οποίο εδρεύει η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς. Πλέον, το τμήμα θα φέρει το όνομα «Ανθυπαστυνόμου Γεωργίου Καμπούρογλου», με την έδρας της Αστυνομικής Διεύθυνσης, στον αριθμό 3.

Έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, αρχικά πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στην μνήμη του ανθυπαστυνόμου Γεωργίου Καμπούρογλου, ο οποίος το 1998 απεβίωσε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, και στη συνέχεια ακολούθησε τελετή για την μετονομασία του τμήματος της οδού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υποστράτηγος Βάιος Χονδρός και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, Αντώνιος Λιάππης.

ΑΔ ΚΙΛΚΙΣ 4Επιπλέον, παραβρέθηκαν το προεδρείο και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς, το προεδρείο και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Κιλκίς, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος, εκπρόσωπος της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας Κιλκίς, εκπρόσωποι των Ο.Τ.Α. και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και λοιποί φορείς του τόπου, αστυνομικοί εν ενεργεία και απόστρατοι, καθώς και συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος και της οικογένειάς του.

Σημειώνεται ότι η αλλαγή της ονομασίας του τμήματος της οδού πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Κιλκίς, με απόφαση του Δήμου Κιλκίς κια με την έγκριση της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Σχολιάστε