My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Μελωδικά γιορτάστηκαν οι 15 Μάρτυρες

Ένα μπουκέτο από μελωδικές συνθέσεις του Μάνου Χατζηδάκι, του Έννιο Μορικόνε και του Λούτσιο Ντάλα χάρισε στους πολίτες του Δήμου Κιλκίς που προσήλθαν την περασμένη Πέμπτη στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς η υψίφωνος Σόνια Θεοδωρίδου.

Υπό τη μουσική καθοδήγηση του Κιλκισιώτη μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη, η διεθνούς φήμης σοπράνο απέδωσε με ένταση και γλυκύτητα μια αγκαλιά τραγούδια για το Κιλκίς συνεγείροντας το πολυπληθές κοινό.

Μεταφέροντας το θερμό χαιρετισμό του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, στην κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση προς τιμήν των πολιούχων και προστατών του Κιλκίς ΠεντεκαιΔεκα Μαρτύρων, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, Θεμιστοκλής Κοσμίδης, τόνισε ότι με την επιλογή της συναυλίας ‘’Μια αγκαλιά τραγούδια για το Κιλκίς’’ ο Δήμος αναγνωρίζει και αναδεικνύει τη συμβολή του τοπικού έμψυχου δυναμικού του στην πολιτιστική ανάταση.

Για το λόγο αυτό έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Ορφανίδη, έναν από τους πιο σημαντικούς μαέστρους στην ευρωπαϊκή και διεθνή σκηνή, με δεκάδες πετυχημένες εμφανίσεις εντός και εκτός ελληνικών τειχών και στη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου.

Τη μουσική επένδυση της πετυχημένης συναυλίας, που σκεπάστηκε από το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού, κάλυψαν η ορχήστρα Mobile και ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς.

Σχολιάστε