My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η μελέτη καυσίμων στον Σταϊκούρα

Με τη παρουσία του πρώην υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα και, βέβαια, του πρώην υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, ο οποίος ήταν κι ο τυχερός με το “φλουρί”, πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς η εκδήλωση κοπής πίτας της οργάνωσης.

Με την ευκαιρία, οι αντιπρόεδροι του Επιμελητηρίου Κιλκίς Κώστας Σιωνίδης και Κώστας Βιολιτζής,ο συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο ΓΕΜΗ Σωτήρη Τσέτο και τον διευθυντή Γιώργο Ηλιάδη, παρέδωσαν στον κ. Σταϊκούρα τη γνωστή μελέτη για την μείωση της τιμής των καυσίμων για τους μόνιμους κατοίκους του νομού Κιλκίς.

Στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Μ. Παπαδόπουλος, σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην πορεία της οργάνωσης από τον Μάϊο, ενώ ο κ. Γεωργαντάς αναφέρθηκε στην συμφωνία των Πρεσπών, την οποία χαρακτήρισε καταστροφική.

Απ` τη πλευρά του, ο κ. Σταϊκούρας αναφέρθηκε στις επισκέψεις που πραγματοποίησε με κλιμάκιο της ΝΟΔΕ στις επιχειρήσεις του νομού DOPPLER και ZINCOMETAL, τις οποίες χαρακτήρισε πολύ χρήσιμες “καθώς είχαν στόχο την ανάπτυξη και την επανεκκίνηση της οικονομίας και την τόνωση της απασχόλησης στον ακριτικό νομό του Κιλκίς”.

Αμέσως μετά την εκδήλωση, η ΝΟΔΕ Κιλκίς έδωσε την ευκαιρία σε όλα τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος να βρεθούν και να διασκεδάσουν σε καφέ της πόλης συζητώντας με τους κ. Σταϊκούρα και Γεωργαντά για θέματα της επικαιρότητας.

 

 

 

Σχολιάστε