My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Μαύρο θέατρο” από το ΕΕΕΕΚ

Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς παρουσίασαν την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, την παράσταση μαύρου θεάτρου με τίτλο «Χέρια σαν κι αυτά», την οποία επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί κ. Νάνσυ Κεραμίδα, κ. Κική Ματσακίδου και κ. Σάκης Ντάνης.

Την παράσταση προλόγησε η Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς κ. Ελένη Τεχλικίδου και παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου, του 2ου Γυμνασίου, του 1ου ΓΕΛ, του 2ου ΓΕΛ, του 2ου ΕΠΑΛ και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, καθώς οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, όπως και οι μαθητές και οι υπεύθυνοι των δομών ΚΔΑΠ, Βηματίζω και Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

Η θεατρική παράσταση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια δράσεων για την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού, με σκοπό την ανάδειξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσα από τη διχρωμία του μαύρου θεάτρου και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω δράση είναι εντεταγμένη στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «Together Better Join Us».

Σχολιάστε