My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Μαζική η έξοδος προς FYROM, για βενζίνη!

Θεριεύει και πάλι τις τελευταίες μέρες το κύμα εξόδου των Κιλκισιωτών προς Γευγελή και Δοιράνη της FYROM, προκειμένου να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους με φτηνή, σε σχέση με την χώρα μας, βενζίνη. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι ο νομός μας συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που μπορείς να βρεις βενζίνη στις χαμηλότερες τιμές, αφού σε άλλες περιοχές η τιμή της αμόλυβδης ξεπερνάει πια το 1,90 ευρώ ανά λίτρο!

Καθημερινά σχηματίζονται ουρές στα τελωνεία των Ευζώνων, κυρίως, αλλά και της Δοιράνης, όχι μόνο με καταναλωτές απ` το νομό μας αλλά και από άλλες περιοχές της Β. Ελλάδας, ιδιαίτερα δε απ` τη Θεσσαλονίκη.

Οι καταναλωτές αυτοί βρίσκουν τιμές στη γειτονική χώρα μεταξύ 1,30 – 1,40 ευρώ ανά λίτρο, πληρώνοντας 20 – 30 ευρώ λιγότερα για το γέμισμα ενός ρεζερβουάρ. Εκτός απ` αυτό, όμως, συνδυάζουν την έξοδό τους και με ψώνια διαφόρων προιόντων, ακόμα και αφορολογήτων απ` τα σύνορα.

Το αποτέλεσμα της αύξησης του αριθμού των οδηγών, οι οποίοι καταφεύγουν στη γείτονα για προμήθεια βενζίνης, είναι να κινδυνεύουν άμεσα με “λουκέτο” και άλλα πρατήρια καυσίμων του νομού μας, πέραν αυτών που έχουν ήδη κλείσει κι ανέρχονται σε δεκάδες.

Μάλιστα το φαινόμενο αυτό της αφαίμαξης αναμένεται να ενταθεί ακόμα περισσότερο το αμέσως προσεχές διάστημα, καθότι όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι μέχρι το Πάσχα ενδέχεται να δούμε την αμόλυβδη στη χώρα μας να στρογγυλοκάθεται στα 2 ευρώ ανά λίτρο! Καλή Ανάσταση!

Σχολιάστε