My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Μαζική αντίδραση στη καταστροφή”

parastatidis-thodoros“Μόνο η μαζική, αποφασιστική και ειρηνική αντίδραση των πολιτών μπορεί πλέον να σώσει την ελληνική κοινωνία από την πλήρη καταστροφή της”, τονίζουν ο βουλευτής Θ. Παραστατίδης και ο πολιτικός φορέας «Η Κοινωνία Πρώτα», καταγγέλλοντας ως σκανδαλώδη και εξοργιστική την διαδικασία ιδιωτικοποίησης των Δικτύων Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας “τα οποία έχουν πληρωθεί από κάθε Ελληνικό νοικοκυριό μέσω του δανεισμού της ΔΕΗ και του παγίου στα τιμολόγια της”.

Στη σχετική ανακοίνωση του Κιλκισιώτη βουλευτή τονίζεται: “Το ελληνικό δημόσιο ήταν εγγυητής του δανεισμού και συνεπώς επιβαρύνθηκε με τα ανεξόφλητα δάνεια της ΔΕΗ. Είναι προφανές, ότι αν υπάρχει κάτι που είναι ιδιοκτησία όλων των Ελλήνων είναι τα Δίκτυα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας“.

“Τα Δίκτυα εμπορικής αξίας σχεδόν 9 δις πωλούνται στην αξία των 300 εκατ. ενώ την ίδια στιγμή δεν αναμένεται μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ για τους πολίτες, όπως επικαλείται η κυβέρνηση. Οι ηγεσίες των κομμάτων της συγκυβέρνησης,  ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , αθετούν πλήρως την προγραμματική δέσμευση για μη ιδιωτικοποίηση των Δικτύων, προχωρούν στην αποποίηση της δημόσιας περιουσίας χωρίς καν να αποτελεί μνημονιακή τους δέσμευση υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση..

Σχολιάστε