My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Μήνυμα Φραγγίδη για τις εκλογές

fraggidisΟι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα σηματοδοτήσουν το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας και την άρρηκτη σχέση της με το ιστορικό κεκτημένο της Δημοκρατικής Ευρωπαϊκής της πορείας.

Ο νομός μας, οι πόλεις μας και οι γειτονιές μας είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν το φωτεινό παράδειγμα της ενεργούς συμμετοχής στο καινούργιο οικοδόμημα που όλοι οραματιζόμαστε για τον τόπο μας.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΠΑΣΟΚ μπορούν και αξίζουν να αναδειχτούν ο τρίτος πόλος του πολιτικού μας συστήματος, ο θετικός καταλύτης για τις πολιτικές εξελίξεις και η εγγύηση για μια σταθερή κυβέρνηση 4ετίας με αξιόπιστο και ιεραρχημένο Δημοκρατικό Μεταρρυθμιστικό, Προοδευτικό πρόγραμμα, για Ανάπτυξη και παραγωγική Ανασυγκρότηση της χώρας σε μία Κοινωνία Συνοχής και Δικαίου.

Τα διλλήματα που μας χώρισαν τα τελευταία χρόνια ήταν πλαστά, Γιγάντωσαν μόνον καταστροφικές έριδες και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές.

Γιγάντωσαν δυστυχώς επικίνδυνα και την ακραία εθνικιστική φασιστική Χρυσή Αυγή στον νομό μας με ψήφους πολιτών που προφανώς δεν κατάλαβαν πόσο επικίνδυνο σύστημα ενισχυόταν με αυτόν τον τρόπο. Επιλογή που σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την Δημοκρατική Ιστορία της πατρίδας μας, τον φάρο της Δημοκρατίας του κόσμου και είναι πραγματικό όνειδος για τον τόπο μας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι κανείς συμπολίτης μας δεν θέλει να μεγαλώσουν τα παιδιά μας σε περιβάλλον παραβατικό, φασιστικό, σε περιβάλλον που οδηγεί ακόμα και σε εγκλήματα όπως έχει αποδειχθεί. Οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής είναι φυλακή ή σε κατ οίκον περιορισμό, στελέχη της είναι υπόδικοι, οπαδοί της έγιναν εγκληματίες από το μίσος που ενέπνευσε το περιβάλλον που λειτουργεί αυτή η ομάδα-κόμμα .Χρέος όλων μας είναι να προστατεύσουμε την νέα γενιά και το μέλλον του τόπου μας από όλες τις κακοτοπιές. Μικρές και μεγάλες. Και εδώ είναι φανερό ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο «δρόμος της μεγάλης κακοτοπιάς».

Το μέλλον των παιδιών στον νομό μας πρέπει να είναι Ευρωπαϊκό και δημιουργικό και όχι πίσω από τις μπάρες της φυλακής επειδή κάποιοι επιτήδειοι «πολιτικοί» έχουν βάλει στόχο να τους χρησιμοποιήσουν ως πιόνια τους για να αποκτήσουν αυτοί την δύναμη τους.

Είναι ευθύνη όλων μας να απομονωθεί η Χρυσή Αυγή από την πολιτική σκηνή της χώρας, απ την πολιτική σκηνή του νομού μας., Μια για πάντα. Εμείς στο Κιλκίς θα κάνουμε την αρχή.

Στις 20 Σεπτεμβρίου ας αφήσουμε πίσω μας το χθες .για να αγωνιστούμε όλοι μαζί με Μνήμες, με Προτάσεις και με Όνειρα. Για το παρόν και το μέλλον, της πατρίδας μας, της Δημοκρατίας, της Κοινωνίας και της Νέας Γενιάς.

Δώστε τη δύναμη στο ΠΑΣΟΚ και την Δημοκρατική Συμπαράταξη να είναι η τρίτη δύναμη, που θα πάρει την τρίτη εντολή για ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας, με συνεργασία, με σχέδιο, με πρόγραμμα, με αποτέλεσμα.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΠΑΣΟΚ αξίζει την υποστήριξη σας, την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.

Γιώργος Φραγγίδης

Σχολιάστε