My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα Τονικίδη για τις εκλογές στο Επιμελητήριο

Με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς, ο πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος. Παύλος Τονικίδης, απήφθηνε στα μέλη του φορέα το εξής μήνυμα:

“Φίλες και Φίλοι,

Αυτές τις μέρες ο καθένας μας θα επιχειρηματολογεί για να πείσει ότι έχει το καλύτερο πρόγραμμα και το καλύτερο σχέδιο. Θα ακουστούν πολλά λόγια, προκειμένου να μπορέσουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να αποσπάσουμε την ψήφο σας. Όμως η υπερβολή λόγου, κενού περιεχομένου, δημιούργησε τις καταστάσεις που όλοι βιώνουμε με αποτέλεσμα ο επιχειρηματικός κόσμος να αγωνίζεται για την επιβίωση, χωρίς ελπίδα για την επόμενη μέρα.


Επειδή πιστεύω ότι η κρισιμότητα των καιρών είναι τέτοια που μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι χωρίς προκαταλήψεις πάθη και μικρότητες, θα μπορέσουμε να δώσουμε με επιτυχία τον αγώνα για την ένταξη μας στον νέο παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη.
Παρακαλώ τον καθένα από εσάς να συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές γιατί με την συμμετοχή μας θα στείλουμε το μήνυμα ότι είμαστε όλοι μαζί και είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών ενωμένοι.
Σας ζητώ επίσης να τιμήσετε τον συνδυασμό μας αφού αφιερώσετε ελάχιστο από τον χρόνο σας λογιζόμενοι όσα έγιναν την περίοδο που, με την δική σας ψήφο, είχαμε την ευθύνη της διοίκησης, να κρίνετε την ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνετε από το δικό σας επιμελητήριο και αφού αξιολογήσετε τις προτάσεις, την προσφορά και την συμμετοχή όλων μας στα κοινά.
Αγαπητοί συνάδελφοι. Το μήνυμα ελπίδας, το στέλνουν οι δικοί μας φίλοι επιχειρηματίες που μπορούν με πίστη, όραμα και σχέδιο όχι μόνο να επιβιώνουν αλλά να ανακαλύπτουν νέες αγορές , να σχεδιάζουν νέα προϊόντα, να παρεμβαίνουν στο κόστος παραγωγής με καινοτομίες λύσεις, έρευνα αγοράς και να αναπτύσσονται καθιστώντας τα Ελληνικά προϊόντα ανταγωνιστικά σε όλο τον πλανήτη.
Τώρα που το αυτονόητο θα παραμένει ζητούμενο, άνθρωποι που θέλουν αλλά και μπορούν, θα κάνουν την διαφορά.
Θέτοντας στην κρίση σας το έργο μας, αισθάνομαι ότι μπορώ απευθυνόμενος σε όλους σας να ζητήσω την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στον συνδυασμό μας αλλά και σε εμένα προσωπικά. “

Σχολιάστε