My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Πάικο: Μήνυμα σε χρυσοθήρες

paiko1«Χωρίς χρυσό μπορείς, χωρίς βουνό δε ζεις» έγραφαν τα μπλουζάκια στον 4ο Ημιμαραθώνιο Πάικου, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία χθες Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα σε αυτούς που «οραματίζονται»  εξορύξεις  χρυσού στην περιοχή, όπως τονίζουν κι οι διοργανωτές.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος φέτος περισσότεροι από 250 αθλητές, οι οποίοι με την βοήθεια του καιρού αλλά και των δεκάδων εθελοντών, απόλαυσαν το πενέμορφο Πάικο.

ospegΚαλεσμένοι της διοργάνωσης ήταν η AlexandraPostelinicu, εκπρόσωπος της διεθνούς περιβαλλοντικής οργάνωσης “RightsofNature” και ο Ilie Rosu, διοργανωτής του Rossia Montana Marathon, από την Ρουμανία. Και οι δύο   έτρεξαν τον αγώνα και μίλησαν σε εκδήλωση του Ο.Σ.ΠΕ.Γ. το Σάββατο το απόγευμα όπου προβλήθηκε και το ντοκιμαντέρ του Γ. Αυγερόπουλου «Η Μαύρη Βίλβα», σχετικό με τις εξορύξεις στην Rossia Montana.

paiko2Στο αγωνιστικό κομμάτι, στους άνδρες νικητές όπως και το 2012 ήταν ο Αρώνης Πλάτωνας και ο Μπαλιώτης Σταύρος από Θεσσαλονίκη, τερματίζοντας μαζί  χέρι χέρι αυτή τη φορά, στη δεύτερη θέση  ο Κασιάρας Νικόλαος από την Ελασσόνα και στην τρίτη θέση ο Νούλας Ευάγγελος από την Καστοριά.

Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η  Μπογιατζή Χριστίνα από Θεσσαλονίκη με δεύτερη την Τσιρπανλή Πόπη από Θεσσαλονίκη και Τρίτη την Γαβριηλίδου Δέσποινα  από την Δράμα.

Όλοι οι τερματίσαντες πήραν το καινούργιο ξυλόγλυπτο μετάλλιο του αγώνα και από ένα δεντράκι για το μεταφυτέψουν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Σχολιάστε