My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μήνυμα ελπίδας κι αλληλεγγύης

Ένα ελπιδοφόρο μήνυμα μέσα στη γενική κατήφεια των ημερών έστειλαν χθες (Τετάρτη) βράδυ ενεργοί πολίτες του Κιλκίς. Σε συνάντηση που πραγματοποίησαν στο αμφιθεατράκι του Πάρκου αποφάσισαν να συμβάλουν εθελοντικά στη προσπάθεια ελάφρυνσης της θέσης συντοπιτών μας που πλήττονται ή απειλούνται άμεσα απ` τα μνημόνια που συνεχίζει να εφαρμόζει η χώρα μας.

afisa-oxiΣυγκεκριμένα, η ομάδα εθελοντών και αλληλεγγύης αποφάσισε να προχωρήσει σε συγκεκριμένη οργάνωση και δράσεις, έτσι ώστε να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια σε συνανθρώπους μας που απειλούνται απ` την εφαρμογή των νέων μνημονιακών διατάξεων που έρχονται.

Την Ομάδα αποτελούν συντοπίτες μας, που η τοπική κοινωνία γνώρισε ήδη απ` τους αγώνες τους σε κινήματα όπως αυτό εναντίον των εξορύξεων, από τη συμμετοχή τους σε εθελοντικές πρωτοβουλίες όπως η συμπαράσταση σε πρόσφυγες και μετανάστες που συνωστίζονται μέσα σε άθλιες συνθήκες στο νομό μας το τελευταίο διάστημα, καθώς κι από μικρές ή μεγάλες δράσεις για την επίλυση τοπικών προβλημάτων μ` επίπτωση στη καθημερινότητα της πόλης.

Συντοπίτες μας, που εκτός απ` την εκ νέου επιβεβαίωση της διάθεσής τους γι` ανιδιοτελή προσφορά κι επίδειξη αισθημάτων αλληλεγγύης, κατέθεσαν και τον έντονο προβληματισμό τους για τις νέες μαύρες μνημονιακές μέρες που έρχονται, καθώς και για την ανίχνευση τρόπων αντίδρασης και αγώνα απέναντι στην επιβολή κι εφαρμογή νέων κοινωνιοκτόνων μέτρων.

Νέες συναντήσεις της Ομάδας «ΟΧΙ μέχρι τέλους» θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, μέσα σ` αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι που ζούμε, προκειμένου να γίνει περαιτέρω επεξεργασία των προτάσεων για συντονισμό και δράσεις, που ήδη κατατέθηκαν ή θα κατατεθούν.

Γιάννης Καραγιαννίδης

Σχολιάστε