My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Μήνυμα Γ. Αναστασιάδη για αιμοδοσία

Το δικό του μήνυμα έστειλε την ημέρα των γενεθλίων του ο πολιτευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης, με αφορμή την έλλειψη αίματος που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στα νοσοκομεία της χώρας, κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Καθημερινά πολλοί από τους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη από αίμα και η οικογένεια τους δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις βιώνει δύσκολες καταστάσεις στην προσπάθεια εξεύρεσης της απαραίτητης ποσότητας. Το πρόβλημα αυτό λύνεται μόνο με τη συστηματική αιμοδοσία ώστε να υπάρχει συνεχώς η απαραίτητη ποσότητα αίματος για την κάλυψη των αναγκών αυτών που το χρειάζονται.

Στις μέρες μας εξαιτίας της πανδημίας και της επιφύλαξης με την οποία γίνονται επισκέψεις στους χώρους υγείας, η διαθέσιμη ποσότητα αίματος της χώρας μας έχει μειωθεί δραματικά με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος μη κάλυψης αναγκών των ανθρώπων που το χρειάζονται.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, επισκέφθηκα την αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς για να επιτελέσω το ελάχιστο χρέος μου στο συνάνθρωπο δίνοντας μόνο δεκαπέντε λεπτά από τη ζωή μου.

Στα φετινά μου γενέθλια, λοιπόν, το κέντρο αιμοδοσίας του ΓΝΚ μου έκανε ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο δώρο. Το αίσθημα της ικανοποίησης για την προσφορά Ζωής σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!”

Σχολιάστε