My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Μήνυμα για την 25η Μαρτίου

Μήνυμα Παύλου Τονικίδη για την 25η Μαρτίου:

Η 25η Μαρτίου, ως ημέρα εορτασμού της έναρξης της ελληνικής επανάστασης ενάντια στον οθωμανικό ζυγό και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, συνιστά κάθε χρόνο μια μεγάλη διπλή γιορτή για τον ελληνισμό.

Αποτελεί ημέρα εθνικής περηφάνιας για τους απανταχού Έλληνες, καθώς επαναφέρει στη μνήμη την αυτοθυσία, τη μαχητικότητα, το ήθος και το ψυχικό σθένος όλων εκείνων που αγωνίστηκαν για την εθνική ανεξαρτησία και ελευθερία της πατρίδας μας.

Ιδανικά που παραδειγματίζουν μέχρι και σήμερα, ιδίως στη δύσκολη περίοδο της κρίσης και των συνεχών προκλήσεων που βιώνει ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια.

Καθήκον όλων λοιπόν είναι σε πείσμα των καιρών να μείνουμε ενωμένοι, οπλισμένοι με θάρρος και πίστη στον εαυτό μας και να διασφαλίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Ας ευλογήσει η Παναγιά όλους εμάς, τόσο τα μέλη της δημοτικής μας παράταξης όσο και των άλλων παρατάξεων, και όλους όσοι έχουν  θέσει τον εαυτό τους στα κοινά, να είναι οπλισμένοι με δύναμη και κουράγιο για να ανταποκριθούν στα δίκαια αιτήματα των πολιτών, να  έχουν μόνο ευλογημένες σκέψεις και να πράττουν μόνο έχοντας κατά νου το κοινό συμφέρον.

Εύχομαι Χρόνια Πολλά και ευλογημένα σε όλους!”

Σχολιάστε