My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μέτρα φύλαξης ένεκα Πρεσπών

Την ώρα που συλληφθέντες στις πρόσφατες διαδηλώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών αντιμετωπίζουν βαρύτερες κατηγορίες σε βαθµό κακουργήµατος, ενισχυµένα µέτρα φύλαξης έξω από τα σπίτια βουλευτών παίρνει η Αστυνοµία στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ παράλληλα επιτηρεί σε 24ωρη βάση πιθανούς στόχους, όπως γραφεία πολιτικών κοµµάτων, εν όψει πιθανών νέων κινητοποιήσεων ακραίων στοιχείων.

Πληροφορίες του «Εθνους» αναφέρουν ότι ο κατάλογος των υπό φύλαξη χώρων περιλαµβάνει επίσης επαγγελµατικούς χώρους βουλευτών αλλά και πανεπιστηµιακούς που έχουν εκφραστεί θετικά προς τη Συµφωνία των Πρεσπών.

Μέτρα, που θα ενισχυθούν από τη ∆ευτέρα, λαµβάνονται και στους µεθοριακούς σταθµούς, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι µε αφορµή αγροτικές κινητοποιήσεις ακραία στοιχεία που πρωτοστατούν στα συλλαλητήρια θα επιχειρήσουν να καταλάβουν τα τελωνεία στους Ευζώνους, στον Προµαχώνα και στις Καστανιές Εβρου.

Να σημειωθεί ότι η κακοκαιρία της περασμένης Πέμπτης «µούσκεψε» τα σχέδια για συλλαλητήρια όπως αυτό που είχαν εξαγγείλει αγρότες της Παιονίας για αποκλεισµό του τελωνείου των Ευζώνων.

 

 

Σχολιάστε