My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Μέλι από σινεμά στην “Τέχνη”

Η Κοινωνία Πολιτών Κιλκίς, και η Πρωτοβουλία για την Λειτουργία του Θερινού Κινηματογράφου συνεχίζουν  την χειμερινή τους δράση. Μετά από τις προβολές των ταινιών «Η Ζωή της Αντέλ» και «ο Εγωιστής Γίγαντας» στην Πολιτιστική Εταιρεία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς και την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη αντίστοιχα, οι προβολές μας συνεχίζονται, αυτή την φορά στην Μακεδονική Εταιρεία «ΤΕΧΝΗ»  με την ταινία «Μέλι».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Miele-tainia-001Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στην Μακεδονική Εταιρεία ΤΕΧΝΗ, 25ης Μαρτίου 20

Μέλι

Ιταλία, Γαλλία 2013 (96’), σκηνοθεσία Βαλέρια Γκολίνο με τους: Τζασμίν Τρίνκα, Κάρλο Τσέκι, Λίμπερο ντε Ρέντζιο

 Η Ιρένε, 30 χρονών, έχει αφιερώσει τη ζωή της στους ανθρώπους που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της ζωής τους. Με το ψευδώνυμο “Miele” (Μέλι) και κρυφά από τους δικούς της ανθρώπους, βοηθά τους ασθενείς που υποφέρουν να δώσουν ένα τέλος στην ζωή τους και να λυτρωθούν. Μια μέρα προμηθεύει έναν νέο «πελάτη» της με την θανάσιμη δόση, μη γνωρίζοντας όμως ότι ο ίδιος είναι απόλυτα υγιής. Ο 70χρονος άνδρας, θεωρώντας απλώς ότι έχει ζήσει αρκετά κι έχοντας χάσει κάθε ενδιαφέρον, ζητά τη βοήθεια της. Η συνάντηση τους αυτή θα δημιουργήσει αμφιβολίες στην Ιρένε, για τις μέχρι τώρα πεποιθήσεις της και θα αποτελέσει αφετηρία έναρξης για μια ανθρώπινη σχέση, γεμάτη συναισθηματικές διακυμάνσεις..

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ, Βυζαντίου 10

Βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Κάθε χρόνο στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας παρουσιάζονται οι δημιουργίες ελλήνων και ξένων κινηματογραφιστών, που στόχο έχουν να μαγέψουν το πιστό κοινό τους αλλά και να προσφέρουν νέες εμπειρίες και εκπλήξεις. Οι βραβευμένες ταινίες ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα…

Είσοδος ελεύθερη.

Οι προβολές πραγματοποιούνται χάρη στην εθελοντική προσφορά φίλων του κινηματογράφου, την φιλοξενία των Πολιτιστικών και Εκπαιδευτικών φορέων που συμμετέχουν και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Σχολιάστε