My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Μέγας: Έχασε φυσιολογική στα Μουδανιά

podosfairo-erasitexnikoΧωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα ο Π.Ο. Ν. Μουδανιών πήρε τη νίκη επικρατώντας με σκορ 2–0 του Μέγα Αλέξανδρου Βαφειοχωρίου και βρίσκεται ένα βήμα πριν την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες ορεξάτες για ποδόσφαιρο με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, να έχουν μια υπεροχή όμως χωρίς να δημιουργούν τις μεγάλες φάσεις μπροστά στα καρέ των φιλοξενούμενων, που ήταν πολύ καλοί στα αμυντικά τους καθήκοντα και προσπαθούσαν να βγουν στην επίθεση χωρίς όμως αποτέλεσμα. Προς το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν πιο έντονα και έφτασαν στο γκολ, ενώ νωρίτερα είχαν και δύο δοκάρια, με τους Κάρτα και Ταρασίδη.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως το θέαμα να είναι καλό αφού και οι δύο ομάδες κυμάνθηκαν στην μετριότητα, ενώ προς το τέλος οι γηπεδούχοι σιγούρεψαν τη νίκη τους.

Στο 40’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Στέφανος Σπάσιτς έγραψε το 1–0 διώχνοντας το άγχος από συμπαίκτες και φιλάθλους, ενώ ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη τους στο 83’ όταν ο Βαν Τόρες έγραψε το 2 – 0 για τα Μουδανιά.

ΠΟ Μουδανιών : Μπέλλος, Περπερίδης, Ζαμπούρης, Κατσόγλου, Καράγαλης, Κάρτας, Σπάσιτς, Κελεσίδης, Γεροθανάσης, Παναγιωτόπουλος, Ταρασίδης (46′ Βαν Τόρες).

Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου : Θεοδωρίδης, Ηλιάδης Σ., Κουρουγιαννίδης, Ηλιάδης Ν. (90′ Εκμέτσογλου), Νικολαΐδης, Κυπαρίσης, Κόλλα, Μανουσαρίδης (80′ Πετράκης), Ευθυμιάδης, Γρηγοράκης (80′ Κωτσάκης), Αναστασιάδης.

πηγή: imathiasportsnews

Σχολιάστε