My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μάνα και γιος καλλιεργούσαν χασίς

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνέλαβαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης μια 52χρονη γυναίκα και τον 30χρονο γιό της, για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

xasis-narkotikaΣτην δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ο σύζυγος της 52χρονης, ηλικίας 57 ετών, ο οποίος δεν συνελήφθη και αναζητείται στο πλαίσιο των ορίων του αυτοφώρου.

Προχθές (Πέμπτη) το πρωί, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία που διαμένουν οι ανωτέρω, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού τους, 9 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως ενός μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Από τον ίδιο χώρο κατασχέθηκε και ένας λαμπτήρας που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης.

Επιπλέον, σε διάφορους χώρους του σπιτιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολική ποσότητα κάνναβης, βάρους 90 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε