My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Λ.Ε. Κιλκίς: Από το 1993 έως σήμερα…

ΛΕΚ ΧΟΡΕΥΤΕΣ 2Λίγο πριν κλείσει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς τα 20 του χρόνια, με μία πρωτοβουλία του δασκάλου και των χορευτών του τμήματος των παραστάσεων, διοργανώθηκε γλέντι στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων.

Το γλέντι πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 και καλεσμένοι του ήταν όλοι οι χορευτές, άνδρες και γυναίκες που πέρασαν από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, από το 1993 έως και σήμερα.

Η πρόσκληση απευθυνόταν αποκλειστικά και μόνο σε χορευτές. Ύστερα από αλλεπάλληλα και ποικίλα μέσα επικοινωνίας, ο πολυχώρος του Λυκείου Ελληνίδων γέμισε από χορευτές, παλιούς και νέους, που δεν σταμάτησαν να χορεύουν όλο το βράδυ. Μπορεί να είχαν πολλά χρόνια να βρεθούν όλοι μαζί, αλλά ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Όλοι άλλαξαν, μεγάλωσαν, σπούδασαν, έκαναν οικογένειες, έφυγαν εκτός Κιλκίς, αλλά όλοι τους είχαν και έχουν κάτι κοινό που τους συνδέει με τους υπόλοιπους. Το χορό και το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς. Η αγάπη τους για το χορό τους ένωσε μετά από τόσα χρόνια και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Τα φαγητά ετοιμάστηκαν από τις χορεύτριες του Λ.Ε.Κ., εκτός από τα κρέατα, τα οποία και ανέλαβαν οι άντρες χορευτές του Λ.Ε.Κ. να ψήσουν στις ψησταριές που είχαν στηθεί στον προαύλιο χώρο. Ο δάσκαλος και οι χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, θα θέλανε να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους παλιούς και νέους χορευτές που τους τίμησαν με την παρουσία τους το συγκεκριμένο βράδυ. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, για το γλυκό που έφτιαξαν οι κυρίες του Δ.Σ. και προσφέρθηκε σαν επιδόρπιο σε όλους τους χορευτές.

– Χριστουγεννιάτικο χωριό

 Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Κιλκίς, με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο χωριό που στήθηκε στην πλατεία Ειρήνης, και το αποτέλεσμα ήταν μια εξαίρετη συνεργασία για ακόμη μία φορά. Το Λύκειο Ελληνίδων συμμετείχε στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, με την παρουσία του στο σπιτάκι των κατασκευών την τελευταία ημέρα λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012. Η χαρά μας ήταν μεγάλη να βλέπουμε μικρούς και μεγάλους να χαίρονται και να χαμογελάνε με τις κατασκευές από πολύ απλά υλικά, αλλά με πολλή αγάπη από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς. Ευχαριστούμε το Δήμο Κιλκίς για την ευκαιρία που μας έδωσε να προσφέρουμε λίγο παραπάνω χαμόγελο στον κόσμο, ειδικά τις συγκεκριμένες ημέρες, καθώς και για την άψογη συνεργασία που υπήρξε.

– Ενημέρωση επαναλειτουργίας

Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, σας ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013 ξεκινήσανε κανονικά οι πρόβες των χορευτικών τμημάτων των ενηλίκων, καθώς επίσης και η κανονική λειτουργία της γραμματείας του Λυκείου Ελληνίδων. Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι πρόβες για τα παιδικά και εφηβικά τμήματα, καθώς επίσης και για το τμήμα των παραστάσεων. Σας ευχόμαστε καλή χρονιά, με δημιουργία και νέες ιδέες για το 2013. Ελπίζουμε και το 2013 να συμπορευτούμε όλοι μαζί στις νέες μας δραστηριότητες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684 καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή, 6-8 μ.μ. Επίσης, μπορείτε καθημερινά κατά τις ίδιες ώρες, να επισκεφτείτε τα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, στις νέες εγκαταστάσεις του, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο).

Τέλος, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, www.lekil.gr  ή στο επίσημο προφίλ μας στο facebook http://www.facebook.com/LykeioEllinidonKilkis ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Λυκείου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail του Λυκείου info@lekil.gr.

 Δελτίο τύπου από ΛΕΚ

 

Σχολιάστε