My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Λ. Δημητριάδης: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ

leonidasdimitriadis“H μαζική συμμετοχή των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των συνέδρων που θα δώσουν το παρόν στο 90 Συντακτικό Συνέδριο του Κινήματος, είναι η περίτρανη απόδειξη ότι το ΠΑΣΟΚ και ο κόσμος του είναι εδώ. Γίνεται, ακόμη μια φορά, σαφές σε όλους ότι οι άνθρωποι που στήριζαν, στηρίζουν και θα στηρίζουν τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, έχουν προσδοκίες και αγωνιούν για το μέλλον του τόπου”.

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του, ο γραμματέας της Ν.Ε. Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Δημητριάδης, μ` αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής,τονίζοντας και τα εξής:

Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν και όλοι όσοι ήλπιζαν και πίστευαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πεθάνει,νιώθουν γελασμένοι και απογοητευμένοι.

Σήμερα στο κόμμα μας υπάρχουν χαμόγελα. Δεν είναι όμως χαμόγελα ανακούφισης και εφησυχασμού. Είναι χαμόγελα προβληματισμού και ευθύνης. Με αυτόν τον προβληματισμό και αυτή τη μεγάλη ευθύνη απέναντι στους Έλληνες, το κίνημα μας πηγαίνει σε ένα Συνέδριο,το τέλος του οποίου πρέπει να βρει το ΠΑΣΟΚ ανανεωμένο, επαναπροσδιορισμένο,δυνατό και ενωμένο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και όλους τους φίλους του ΠΑΣΟΚ στο νομό για τη δυναμική συμμετοχή τους στις 10 προσυνεδριακές πολιτικές εκδηλώσεις, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά και τον Υπεύθυνο του τομέα Ανασύστασης  για το νομό Κιλκίς Υποψήφιο Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και πρώην Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστο Παπαστεργίου για τη συμβολή του.”

 

Σχολιάστε