My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Λιλιπούτειοι δημοτικοί σύμβουλοι!

paidia-dimotiko-symboulioΕπίσκεψη γνωριμίας πραγματοποίησαν στο δήμαρχο Κιλκίς οι μαθητές των δύο τμημάτων της τρίτης τάξης του Ε’ Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο πλαίσιο του μαθήματος ”Μελέτη για το περιβάλλον”.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν από τον κ. Σισμανίδη για τον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας του δήμου και αξιοποίησαν επαρκώς την ιδιότητα του μικρού δημότη θέτοντας επί τάπητος τα δικά τους αιτήματα: Ρώτησαν το δήμαρχο για ποιο λόγο ξηλώθηκαν οι δημοτικές χαρές και ζήτησαν περισσότερους χώρους για παιδικό παιχνίδι και άθληση. Ο κ. Σισμανίδης τους εξήγησε ότι ο εξοπλισμός των παιδικών χώρων IMG_20141003_105536 (1)αφαιρέθηκε γιατί ήταν ακατάλληλος και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την προμήθεια νέου. Συμφώνησε μαζί τους για το ότι πρέπει να βρεθούν περισσότεροι χώροι για να καλύψουν τις αθλητικές τους δραστηριότητες. Στους μαθητές προσφέρθηκαν χυμοί και αναψυκτικά.

Πριν επιστρέψουν στο σχολείο τους, οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους κ.κ. Ιωάννη Χρα και Μαργαρίτα Βλάχου,  είχαν συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Αιμίλιο Νικολαϊδη, ο οποίος  τους ενημέρωσε για το έργο που επιτελούν οι διοικητικές υπηρεσίες.  Επισκέφθηκαν, επίσης, την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, όπου πραγματοποίησαν “συνεδρίαση”  σε μια απόπειρα εικονικής αναπαράστασης της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχολιάστε