My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΛΕΚ: “Πάμε Ελλάδα” και βασιλόπιτες

Από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

lekilkis«Πάμε Ελλάδα»

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς, και συγκεκριμένα με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας, συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 στην Καπναποθήκη της Αυστοελληνικής, για την ανάδειξη και προβολή  της πολιτιστικής κουλτούρας του Δήμου Κιλκίς μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή “Πάμε Ελλάδα”.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς  συμμετείχε με αντιπροσωπεία από το τμήμα των παραστάσεων, παρουσιάζοντας παραδοσιακές ενδυμασίες από την περιοχή της Μακεδονίας.

lekilkis-paidiko– Κοπή βασιλόπιτας τμημάτων

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, με αφετηρία το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 ξεκίνησε παραδοσιακά να κόβει τις βασιλόπιτες για κάθε τμήμα ξεχωριστά.

Το πρωί του Σαββάτου κόψαμε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, τις πίτες των παιδικών τμημάτων, έπειτα των εφηβικών και το βράδυ σε μια ανοιχτή πρόβα, μια πρόβα για όλο τον κόσμο, το τμήμα παραστάσεων έκοψε τη δική του βασιλόπιτα παρουσία του Δ.Σ. και αρκετών φίλων που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή.

Τη σκυτάλη παρέλαβαν τα τμήματα των ενηλίκων, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016, όπου με τη σειρά τους έκοψαν τη βασιλόπιτα και ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά.

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 σειρά είχε το εργαστήριο κατασκευής υφασμάτινης κούκλας του Λ.Ε.Κ. όπου οι μαθητές, αφού έκοψαν την πίτα τους, φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με τις κούκλες τους! Μικροί και μεγάλοι μαθητές που έτυχαν το φλουρί, με χαρά μοιράστηκαν τα δώρα που αντιστοιχούσε στο κάθε τμήμα.

Καλή χρονιά και πάλι με υγεία πάνω απ’ όλα και έπεται συνέχεια…

Σχολιάστε