My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Λειψό προσωπικό σε παιδικούς

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κιλκίς λειτουργούν με περιορισμένη δύναμη προσωπικού εξαιτίας των πολλών  συνταξιοδοτήσεων, την ώρα που οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού είναι απαγορευτικές από το υπ. Εσωτερικών μέχρι το 2016.

ziouta_agathopoulou_2Αυτό τόνισε η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού – Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς,  Αικατερίνη Ζιούτα, στη βουλευτή ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της,  η οποία είχε ως αντικείμενο τη λειτουργία και τις δραστηριότητες των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών και των αθλητικών οργανισμών.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία παρών ήταν και ο αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Νικόλαος Σερασκέρης, η κ. Αγαθοπούλου ενημερώθηκε για την επικρατούσα κατάσταση στους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς, ενώ εθίγη και το ζήτημα της επαναλειτουργίας των σταθμών Τερπύλλου και Πεδινού.

 Η κ. Ζιούτα – Γιαννακούλα επισήμανε ότι τα τροφεία στους  σταθμούς είναι από τα χαμηλότερα στη χώρα, ενώ σημείωσε ότι στις αρχές του 2015 θα είναι έτοιμη και η μελέτη πυροπροστασίας τους. Ανέφερε ακόμη ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί η μελέτη πυροπροστασίας στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς.

Σχολιάστε