My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Τα Κρούσια είναι πηγή ζωής”

dimos-axionΣε σχέση με την πρόσκληση του Μετώπου Ενάντια στα Μεταλλεία προς τους υποψήφιους δημάρχους Κιλκίς, να καταθέσουν τις απόψεις τους για τυχόν μεταλλευτική δραστηριότητα στο νομό μας, ο συνδυασμός “ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ” παραθέτει το απόσπασμα της ομιλίας του επικεφαλής του, Παύλου Τονικίδη, στην εκδήλωση για την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου στο Κιλκίς:

«Η πηγή της πολύτιμης παραγωγής είναι η ζώνη Μπέλλες μέχρι τα Κρούσια .Έχει πιστοποιηθεί επιστημονικά ότι αυτή η ζώνη διαθέτει σπάνια στοιχεία για μια παραγωγή μοναδική. Αυτήν την  ζώνη λοιπόν εμείς την θέλουμε ως πηγή ζωής, ως μάνα γη που θα θρέψει τα παιδιά της. Τα 58.300 στρέμματα των Κρουσίων θα είναι η πηγή ζωής και όχι το νεκροταφείο της ελπίδας μας .

Ας μην ανησυχούν λοιπόν οι πολλοί φίλοι του ισχυρού Μετώπου κατά των Μεταλλείων. Δεσμευόμαστε ρητά ότι η επιλογή μας είναι η ανάπτυξη των Κρουσίων με την φυσιολογική εξέλιξη και όχι το ξερίζωμα των χωριών μας.

Σύνθημα μας είναι ότι τα Κρούσια μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σε αγροτικά προϊόντα όχι μόνο του Κιλκίς αλλά και  του μεγάλου αστικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.»

Σχολιάστε