My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Κ-ΔΑ: Συνάντηση μ`επαγγελματίες

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση επαγγελματικών φορέων του Κιλκίς στην πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου και υποψήφιου δημάρχου του συνδυασμού ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ, Παύλου Τονικίδη, για μια συνάντηση ανταλλαγής απόψεων επί θεμάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες και την τοπική κοινωνία.

Η εξαιρετικά γόνιμη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Απριλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με την παρουσία και πολλών υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, οι οποίοι με παρεμβάσεις τους συνέβαλλαν στον υψηλό επίπεδο της συζήτησης που αναπτύχθηκε.

1 002Το παρών στη συνάντηση έδωσαν οι εξής εκπρόσωποι φορέων:

–        Σίμος Παντελίδης (πρόεδρος)

–        Αθανάσιος Κυριακίδης (ταμίας)

–        Στράτος Καραμανίδης (ταμίας)

του Συλλόγου Λογιστών,

– Λάζαρος Καλαϊτζής (πρόεδρος)

– Αριστείδης Παπαδόπουλος (αντιπρόεδρος)

του Συνεταιρισμού Ράδιο Ταξί,

–        Λάζαρος Παυλίδης (πρόεδρος)

–        Αναστάσιος Ταγκαλίδης (αντιπρόεδρος)

–        Άρης Σιδηρόπουλος (γραμματέας)

–        Γιάννης Μουρατίδης, Συμεών Καρυπίδης και Ελένη Καλαιτζίδου (μέλη ΔΣ)

1 010 aτου Συλλόγου Ηλεκτρολόγων,

–        Σοφία Καραγιαννάκη Καρυπίδου,

εκπαιδευτικός,

–        Αθηνά Χαραλαμπίδου (πρόεδρος)

–        Σταύρος Γιαβασίλης (αντιπρόεδρος)

–        Άντζελα Σερασκέρη (γραμματέας)

–        Αμαλία Διαλλυνά και Σταύρος Γιοβασίδης (μέλη ΔΣ)

του Εμπορικού Συλλόγου,

–        Παναγιώτης Καλτσίδης (πρόεδρος)

–        Ανδρέας Δαμακούδης (αντιπρόεδρος)

–        Γιάννης Τσιουτσιουλίγκας (γραμματέας)

του Συνδέσμου Υδραυλικών.

Από πλευράς υποψήφιων δημοτικών συμβούλων παρόντες στη συνάντηση ήταν οι: Νένα Διαμαντίδου, Σοφία Καλλίδου, Αναστασία Κωνσταντινίδου, Ελένη Καλαιτζίδου, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, Λεωνίδας Κωνσταντινίδης, Γιώργος Στεφούδης, Νίκος Στανημερόπουλος, Γιώργος Αναστασιάδης, Φώτης Βασιλειάδης, Παναγιώτης Καλτσίδης, Λάκης Παυλίδης, Σοφία Καρυπίδου, Άλκης Κηπουρίδης και Κλήμης Δημητριάδης.

Στην εισήγησή του, ο Π. Τονικίδης τόνισε ότι ο στόχος όλων πρέπει να είναι η σύνθεση προσπαθειών κι η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού χωρίς χειραγώγηση από κόμματα.

«Οφείλουμε να εμπνεύσουμε μέσα από τη δράση μας. Η ανάπτυξη έρχεται από τη δραστηριοποίηση των επαγγελματιών», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, προσθέτοντας ότι «ο δήμος μπορεί να δημιουργήσει θύλακες ανάπτυξης στον Πρωτογενή Τομέα, καθώς και να παρέμβει αποφασιστικά κατά το παράδειγμα του Επιμελητηρίου που εξασφάλισε μια σημαντική για το νομό επένδυση από τις Βρυξέλλες».

Αναφερόμενος στα πεπραγμένα του δήμου, ο κ. Τονικίδης είπε: «Ασκούμε κριτική, όχι στο τι έκανε η δημοτική αρχή αλλά στο τι δεν έκανε. Εμείς θα συνεχίσουμε το όποιο θετικό έργο υπήρξε, δεν είμαστε δογματικοί. Δεν θα αφήσουμε όμως καμιά ευκαιρία να περάσει αναξιοποίητη».

Σε άλλα σημεία της παρέμβασής του, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς έκανε λόγο για στήριξη της τοπικής αγοράς, για καθιέρωση του «καλαθιού του Κιλκισιώτη», για θεσμοθέτηση bonus σε επαγγελματίες που προτείνουν στους καταναλωτές τοπικά προϊόντα κα. Πρότεινε δε, τη σύσταση ενός άτυπου φορέα εκπροσώπων των επαγγελματιών, που θα έχει τακτικές συναντήσεις με τη νέα δημοτική αρχή, προκειμένου να επιλύονται προβλήματα που απασχολούν τον επαγγελματικό κόσμο.

Όπως τόνισε ο κ. Τονικίδης, οι ποικίλες απόψεις που ακούστηκαν στη συνάντηση από τους προαναφερθέντες εκπροσώπους τν φορέων του Κιλκίς θα εμπλουτίσουν περαιτέρω το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ».

Δελτίο τύπου από ΔΗΜΟ ΑΞΙΩΝ

Σχολιάστε