My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Κραυγή αγωνίας από Γουμένισσα

(Βίντεο) Μεγάλη συγκέντρωση για την υπεράσπιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Γουμένισσας πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι του Ιδρύματος, με τη παρουσία κορυφαίων παραγόντων της δημόσιας ζωής του Δήμου Παιονίας, όπως ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης αλλά και ο μητροπολίτης κ. Δημήτριος.

Οι συγκεντρωμένοι γιατροί και άλλο προσωπικό ζήτησαν να ξαναλειτουργήσουν όπως θα έπρεπε οι δύο χειρουργικές κλινικές, που σήμερα υπολειτουργούν. Ταυτόχρονα κατήγγειλαν τις τακτικές που έχουν στόχο να υποβαθμίσουν την λειτουργία του νοσοκομείου, έτσι ώστε να προχωρήσουν αργότερα στο ουσιαστικό κλείσιμό του.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΕΔΗΝ με επικεφαλής τον πρόεδρός της Μιχάλη Γιαννάκο, καθώς και απλοί πολίτες της περιοχής.

Μετά τη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του νοσοκομείου, ακολούθησε πορεία μέχρι τη κεντρική πλατεία της πόλης, όπου μίλησε μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Στυλιανή Γιαννακοπούλου, καθώς και άλλα συνδικαλιστικά στελέχη γειτονικών νοσοκομείων.

Δείτε βίντεο από τη GnomiWebTV

Σχολιάστε