My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Κοσμοπλημμύρα για τον Φιλόθεο Φάρο

H ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο της Κάτω Ποταμιάς, φιλοξένησαν την Κυριακή 6 Μαίου 2018 στην αίθουσα “Μανόλης Ανδρόνικος”, τον ιερέα, ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα Φιλόθεο Φάρο.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε το προσδοκώμενο και δυστυχώς πολλοί ήταν εκείνοι που δεν κατάφεραν καν να εισέλθουν στο χώρο λόγω της πολυκοσμίας. Άνθρωποι από όλες τις ηλικίες έφθασαν από πολύ νωρίς με σκοπό να γνωρίσουν την ισχυρή αυτή προσωπικότητα και να βρεθούν σε ανοιχτό διάλογο με έναν τόσο ξεχωριστό άνθρωπο 88  χρονών.

O Φιλόθεος Φάρος, ανατρεπτικός, περιεκτικός αλλά και ταυτόχρονα καίριος, αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν τη σύγχρονη κοινωνία. Έννοιες όπως η οικογένεια, η θρησκεία, ο έρωτας, ο άνθρωπος για αυτόν αποκτούν άλλη όψη, μακριά από προκαταλήψεις και μισαλλοδοξίες. Απαλλαγμένος από τα κοινωνικά στερεότυπα, μίλησε για τις σχέσεις των ανθρώπων με τον Θεό, έθιξε κοινωνικά φαινόμενα που ταλανίζουν την εποχή μας, όπως αυτό του ακραίου εθνικισμού, της παραβατικότητας αλλά και της ενδοοικογενειακής βίας.

 

Σχολιάστε