My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Κοινή συγκέντρωση φορέων

syllalitirio-gravatas-001Με πρωτοβουλία των εκπροσώπων του Εμπορικού συλλόγου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6η Μαΐου συνάντηση με τους εκπροσώπους των επιστημονικών φορέων και των αγροτών, στην οποία αποφάσισαν τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 10:30 στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου.

Την ίδια μέρα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, παρά το γεγονός ότι είναι εργάσιμη, θα παραμείνουν κλειστά.

“Το υπό ψήφιση νομοσχέδιο περιλαμβάνει επιβαρύνσεις στις οποίες υποχρεωνόμαστε όλοι οι έμποροι, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες, που ισοδυναμούν με δήμευση του εισοδήματός μας αποστερώντας μας τα αναγκαία αξιοπρεπή και ανάλογα προς την εργασία μας μέσα διαβίωσης και οδηγούν στην οικονομική εξόντωση της πλειονότητας. Ο αγώνας είναι κοινός και δεν υπάρχουν περιθώρια υποχώρησης. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”, τονίζουν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι φορείς του Κιλκίς:

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΝΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ., ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

Σχολιάστε