My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κοινή προσπάθεια και στο Δ. Κιλκίς

Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης (Δήμος Αξιών), Δημήτρης Αγαθόπουλος (Συμμετέχω – Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη) και Γιάννης Φαχουρίδης (Λαϊκή Συσπείρωση) συναίνεσαν στην έκδοση ενός κοινού ανακοινωθέντος υπέρ του εμβολιασμού, ενώ οι οι εκπρόσωποι της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς Χριστόφορος Πιπερίδης και Κιλκίς – Μαζί Μπορούμε Χρήστος Σαρβανίδης συμφώνησαν πλήρως με τις προτάσεις που διατύπωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης για “τη δυναμικότερη εμβολιαστική κάλυψη του τόπου”.

Η συνάντηση των εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή στο Δημαρχείο, μετά από πρόσκληση του δημάρχου, με αντικείμενο την συστράτευση των αιρετών για την ενίσχυση του προγράμματος εμβολιαστικής κάλυψης.

Ο κ. Κυριακίδης ενημέρωσε τους συνομιλητές του για την πρόσκληση Υπουργείου Εσωτερικών σε ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ αναφορικά με την ενεργοποίηση των δήμων στην προσπάθεια αύξησης των εμβολιασμών και ζήτησε τη δική τους υπεύθυνη συνδρομή προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κοινό αρραγές μέτωπο το οποίο θα ενθαρρύνει τους ανεμβολίαστους πολίτες να προχωρήσουν άμεσα στον εμβολιασμό τους αναπτύσσοντας ισχυρή ασπίδα ανοσίας ακόμη και σε πιθανές μεταλλάξεις, με προσώρας κυρίαρχη τη Δέλτα, του Covid -19.

Ο κ. Κυριακίδης παρέθεσε στοιχεία για την πορεία του εμβολιασμού σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σύμφωνα με τα οποία η εμβολιαστική κάλυψη ανέρχεται στο 35,02%, έχει εμβολιαστεί με την πρώτη δόση το 38,38% του πληθυσμού, με το ποσοστό των προσερχομένων για εμβολιασμό στα εμβολιαστικά κέντρα να εμφανίζει την τρέχουσα εβδομάδα ελαφρά ανοδική τάση.

Ο δήμαρχος Κιλκίς πρότεινε συγκεκριμένες προωθητικές ενέργειες στο πλαίσιο μιας σύντομης επικοινωνιακής εκστρατείας ενθάρρυνσης του εμβολιασμού όπως κοινό διαφημιστικό σποτ με όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων, έκδοση έντυπου ενημερωτικού υλικού (φυλλάδιο, αφίσες, διαφημιστική προβολή). Ανέφερε ότι η Δημοτική Διοίκηση εξετάζει πολύ θετικά τη σύσταση κινητών μονάδων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ για τον εμβολιασμό πολιτών σε Κοινότητες του Δήμου ενώ ανακοίνωσε τέλος ότι ο ίδιος δρομολογεί σειρά ενημερωτικών επαφών με φορείς του Δήμου που έχουν αποφασιστικό λόγο στην επικοινωνία του εμβολιασμού προς τους πολίτες.

Σχολιάστε