My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΚΚΣ – Αετός: Όλοι μαζί μπορούμε

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία», το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης σε συνεργασία με τον Π.Α.Σ. ΑΕΤΟ Κιλκίς και το Δήμο Κιλκίς με σύνθημα «Όλοι μαζί μπορούμε , όλοι MVP» πραγματοποίησαν μια  μεγάλη εκδήλωση στο Δ.Α.Κ. Κιλκίς (Νέο κλειστό γυμναστήριο).

Ποιο συγκεκριμένα δημιουργήθηκαν 6 σταθμοί διαδραστικού χαρακτήρα. 2 σταθμοίμπάσκετ με τους προπονητές του Π.Α.Σ. Αετού και 4 σταθμοίαπό το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, εκ των οποίων στον 1ο σταθμό οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα Boccia, στον 2ο σταθμό έγιναν κατασκευές ενώ στον 3ο και 4ο σταθμό πραγματοποιήθηκαν βιωματικά παιχνίδια. Στις δραστηριότητες συμμετείχαν περίπου 300 μαθητές και δάσκαλοι από το 3ο,4ο, 7ο, 8ο ,9οΔημοτικό σχολείο Κιλκίς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Κυριακίδης Δ. , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Θωμαϊδης Π. , ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, νέας γενιάς, εθελοντισμού και δια βίου μάθησης κ. Πουτνζουκίδης Κ. ο Πρόεδρος του οργανισμού αθλητισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών δήμου Κιλκίς κ. Θεοδωρίδης Δ. η Σύμβουλος από την  κοινότητα δήμου Κιλκίς κα. Ραπτοπούλου Μ. και ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς κ. Παπαδόπουλος Α. 

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία και την παρουσία σας σε αυτή τη σημαντική ημέρα για εμάς και τους ωφελούμενούς μας.

Οι δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης αποτελούν μέρος της πράξης «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο). 

Σχολιάστε