My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΚΚΕ: Συγκέντρωση κατά ΝΑΤΟ – ΗΠΑ

Κορυφώνεται σήμερα Τρίτη το διήμερο του ΚΚΕ και της ΚΝΕ “ενάντια στη μετατροπή της χώρας σε ορμητήριο πολέμου”, με συγκέντρωση και στο Κιλκίς, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ειρήνης, όπου θα μιλήσει ο Κώστας Σιδηρόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του κόμματος.

Την ίδια ώρα στην Αθήνα, έξω από το ΥΠΕΘΑ, θα μιλήσει ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία.

Ανάλογες συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται και σε άλλες πόλεις όλης της χώρας, όπου υπάρχουν ή σχεδιάζονται νέες αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις.

“Οι κομμουνιστές, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος καλούν το λαό να δυναμώσει τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Να κλείσουν η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες βάσεις στην Ελλάδα. Να επιστρέψουν οι Ελληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων. Να δυναμώσει η πάλη για την αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Να δυναμώσει η κοινή πάλη και αλληλεγγύη των λαών ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και το σύστημα που τον γεννά”, τονίζεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Σχολιάστε