My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

ΚΚΕ: Περιοδείες σε χωριά

Περιοδείες στα χωριά Αργυρούπολη, Σεβαστό, Επτάλοφο, Θεοδόσια, Ελληνικό και Ίσωμα πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτη ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Τσαουσίδης, ενώ η Σταυρούλα Νικολαϊδου, επίσης υποψήφια, το απόγευμα της Πέμπτης περιόδευσε στα χωριά Μαυρονέρι, Άνω, Κάτω και Μέσους Απόστολους και στο Νέο Γυναικόκαστρο.

kke3Οι υποψήφιοι στις ομιλίες τους ανέδειξαν κυρίως το γεγονός ότι όποιο κόμμα από το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ και αν σχηματίσει κυβέρνηση, και με όποιους και αν συνεργαστούν από τους πρόθυμους ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ και πιθανούς άλλους, ο κορμός των προγραμματικών δηλώσεων, δηλαδή η βασική κατεύθυνση των όσων θα πράξουν την επομένη των εκλογών, θα είναι ίδιος. Και θα είναι ίδιος, ακριβώς γιατί όλα αυτά τα κόμματα έχουν στηρίξει το 3ο μνημόνιο, αλλά και την ισχύ των δύο προηγούμενων.

Όλοι τους ενδιαφέρονται για τις επενδύσεις και τα πακέτα που θα τις στηρίζουν, όλοι τους κόπτονται για τον τρόπο που θα έρθει η καπιταλιστική ανάπτυξη. Όμως τα αντιλαϊκά μέτρα που μειώνουν μισθούς και συντάξεις, η αύξηση της φορολογίας στη λαϊκή οικογένεια, οι καταργήσεις κατακτήσεων και δικαιωμάτων που δεν τόλμησαν να καταργήσουν ακόμα και προηγούμενες κυβερνήσεις, αποτελούν τα συντρίμμια πάνω στα οποία θα χτιστούν οι επενδύσεις και η ανάπτυξη. Και οι πρώτοι που θα γευτούν με αρνητικό τρόπο αυτή την ανάπτυξη θα είναι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι μεσαίοι επαγγελματίες και οι φτωχοί αγρότες, η νεολαία, την ώρα που οι μονοπωλιακοί όμιλοι θα αυξάνουν τον πλούτο τους.

Γι’ αυτό ο λαός θα πρέπει να πάει στην κάλπη με τα δικά του κριτήρια, να δυναμώσει το ΚΚΕ, να απορρίψει τους μονοδρόμους της καπιταλιστικής ανάκαμψης και της ΕΕ, να δυναμώσει τη μόνη δύναμη που μπορεί να εκφράσει την πραγματική αντιπολίτευση για το λαό. Να συμβάλει στο άνοιγμα του δρόμου για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και να ζήσει, απολαμβάνοντας τον πλούτο που παράγει.

Τέλος, και οι δύο υποψήφιοι ενημέρωναν τους κατοίκους των χωριών για την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο νομό Κιλκίς ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη, και ότι μετά την περιοδεία στα χωριά Ξηρόβρυση (9.30 π.μ.), Κορομηλιά (10.00 π.μ.), Μεταλλικό (10.40 π.μ.), Χωρύγι (11.20 π.μ.) και Π.Γυναικόκαστρο (11.50 π.μ.) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και ομιλία στο Π.Αγιονέρι στις 12.30 το μεσημέρι.

Δελτίο τύπου από ΚΚΕ 

Σχολιάστε