My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΚΚΕ: Περιοδείες σε εργοστάσια

kke-vipe-kilkisΣτις ΒΙΠΕ και στα εργοστάσια του νομού Κιλκίς (στο Σταυροχώρι, στο Πολύκαστρο και στη Σάντα) – εκεί που χτυπά η καρδιά της εργατικής τάξης, εκεί που καθημερινά παράγεται ο νέος πλούτος της χώρας, ο οποίος όμως πηγαίνει στα χέρια των ιδιοκτητών των εργοστασίων και όχι σ’ αυτούς που πραγματικά τον παράγουν – βρέθηκαν τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ, τα μέλη της ΚΝΕ, φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, την Πέμπτη και την Παρασκευή, με επικεφαλής τους υποψήφιους στο Κιλκίς, Κώστα Τσαουσίδη και Ειρήνη Χατζή.

Με μαζικές περιοδείες σ’ αυτούς τους χώρους, με την ανάρτηση πανό με το κεντρικό σύνθημα των εκλογών: «Τους δοκίμασες. ΤΩΡΑ με το ΚΚΕ! Υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής», την αξιοποίηση των προεκλογικών ηχητικών σποτ του ΚΚΕ, με το ψηφοδέλτιο να δίνεται χέρι με χέρι στους εργάτες και τις εργάτριες, σηματοδοτήθηκε το γεγονός ότι το ΚΚΕ πρέπει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο από ψήφους της εργατικής τάξης. Πρέπει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο από ψήφους αντρών και γυναικών, νέων ανθρώπων, που βλέπουν ότι η ζωή τους προδιαγράφεται γεμάτη με φτώχεια, εξαθλίωση και εκμετάλλευση, με ευθύνη των αστικών κομμάτων, της ΕΕ, των ιμπεριαλιστικών σχηματισμών και των ενώσεων των εργοδοτών.

vipe-kilkisΟι υποψήφιοι τόνισαν ότι στόχος των αστικών κομμάτων είναι να χρησιμοποιήσουν την εργατική λαϊκή ψήφο για να συγκροτήσουν μια πιο ισχυρή, αδίστακτη και αυταρχική κυβέρνηση, η οποία θα υλοποιήσει το μνημόνιο που όλοι μαζί ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ ψήφισαν, για να τσακίσουν τα εργατικά δικαιώματα.

Επισήμαναν αυτό που και πολλοί εργάτες λένε ότι: «χρειάζεται να ενισχύσουμε αυτούς που είναι πάντα δίπλα μας, πριν και μετά τις εκλογές, που δεν μας θυμούνται μόνο προεκλογικά, που θα ξαναείναι και πάλι από την επομένη των εκλογών στο πλευρό μας, στο πλευρό του εργατικού – λαϊκού κινήματος. Αυτούς που στηρίζουν σταθερά τα αιτήματά μας, τα δικαιώματά μας, που αντιπαλεύουν με σταθερότητα και συνέπεια τους εχθρούς μας, την ΕΕ και την εργοδοσία, που παλεύουν για να πάρει ο λαός στα χέρια του τον πλούτο που παράγει».

Ακόμα, τους κάλεσαν να αξιοποιήσουν την πείρα τους, για να μην πουν την επομένη των εκλογών, «την πάτησα ξανά», «δεν ήξερα». Όχι απλώς να ψηφίσουν το ΚΚΕ, αλλά και να συμβάλουν με κάθε τρόπο στην ενίσχυσή του, γιατί το ΚΚΕ παλεύει για έναν διαφορετικό κόσμο από αυτόν που στηρίζουν τα κόμματα των μνημονίων, γιατί με ενισχυμένο ΚΚΕ κερδισμένος θα βγει ο λαός!

Δελτίο τύπου από ΚΚΕ

Σχολιάστε