My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΚΚΕ (μ-λ) / Μ-Λ ΚΚΕ: Αντίσταση – Ελπίδα

Σε δήλωση του, ο Νίκος Χατζηνικολάου, καθηγητής- υποψήφιος με την εκλογική συνεργασία  ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς, υποστήριξε ότι η όποια «κυβερνητική λύση» προκύψει από τις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου δε θα βγάλει το λαό από τα δεινά του.

kke-ml-001Η δήλωση:

Το ΚΚΕ (μ-λ) και το Μ-Λ ΚΚΕ συμμετέχουν από κοινού και σ’ αυτές τις εκλογές, όχι για να καταφέρουν να βρουν μια «κυβερνητική λύση» που θα βγάλει το λαό από τα τεράστια δεινά που του επέβαλλε η εξάρτηση της χώρας. Τέτοια λύση δεν θα προκύψει από τις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου.

Τα προβλήματα του λαού και της εργατικής τάξης δεν απαντιόνται με τους όρους που ορίζει το σύστημα. Οι απαντήσεις βρίσκονται εκεί που ο λαός και η νεολαία αναπτύσσουν την αντίσταση και την πάλη τους. Οι απαντήσεις βρίσκονται έξω από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και το ΔΝΤ, έξω από οποιανδήποτε διαπραγμάτευση που σημαίνει υποταγή και συνέχιση της εξάρτησης.

Στη σύγκρουση με τους εκμεταλλευτές μας οικοδομούμε το μέλλον μας, στην αντίσταση και στη διεκδίκηση δημιουργούμε τους όρους για την απελευθέρωση μας από τα κάθε είδους δεσμά, τη βαρβαρότητα, το έγκλημα, τη φρίκη που συνεπάγεται η κυριαρχία του καπιταλιστικού, ιμπεριαλιστικού συστήματος.

Η εκλογική συνεργασία του ΚΚΕ (μ-λ) και του Μ-Λ ΚΚΕ με όσες δυνάμεις διαθέτει εκφράζει τη δέσμευση, ότι όχι μόνο θέλουμε αλλά και μπορούμε να κινηθούμε σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Θέλουμε να αναλάβουμε ευθύνες μόνο απέναντι στο λαό, για να ανοίξει ο δρόμος και να γίνει ο λαός αφέντης στον τόπο του. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος, αυτή είναι η δικιά μας υπόσχεση στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

 

Σχολιάστε