My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΚΚΕ: Μ`επιτυχία η συνεστίαση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση της Τομεακής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ, την Παρασκευή το βράδυ, στην γεμάτη από εργαζόμενους, υπαλλήλους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, άνεργους, γυναίκες και νεολαία, αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Κορομηλιάς.

kke-synestiasiΗ συνεστίαση πήρε τα χαρακτηριστικά ενός γνήσιου λαϊκού γλεντιού. Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προετοίμασαν το χώρο από νωρίς το μεσημέρι και ετοίμασαν οι ίδιοι τα φαγητά, ενώ όλοι τραγούδησαν και χόρεψαν ποντιακά, δημοτικά, λαϊκά και αντάρτικα τραγούδια, χάρη στους μουσικούς που συνέβαλαν και αυτοί στην επιτυχημένη έκβαση της εκδήλωσης.

Την ομιλία της εκδήλωσης έκανε ο Γραμματέας της ΤΕ, Σιδηρόπουλος Κώστας, ο οποίος ξεκίνησε με αναφορά στη συμπλήρωση των 100 χρόνων του ΚΚΕ το 2018, σημειώνοντας ότι το ΚΚΕ μαζί με τους φίλους και τους οπαδούς του, μαζί με το λαό του νομού, με τον οποίο έχει σφυρηλατήσει ισχυρούς δεσμούς, μιας και σε κάθε γωνιά του νομού υπάρχει μια μικρότερη η μεγαλύτερη ιστορία ανθρώπων που έδωσαν σκληρούς κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες για τα λαϊκά συμφέροντα, συνεχίζει ακόμα πιο δυνατό.

Κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους και συνολικά το λαό του νομού να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις ώστε μπροστά στις σύγχρονες μάχες – όπως είναι η ψήφιση του ασφαλιστικού και η απεργία στις 4 Φλεβάρη – να σημάνει ξεσηκωμός, ώστε η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα οργανωμένοι και ταξικά προσανατολισμένοι να αρχίσουν να δείχνουν την πραγματική τους δύναμη, όχι μόνο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά στο ίδιο το κεφάλαιο και τα μονοπώλια.

Τόνισε, τέλος, ότι : «πιάνουμε το νήμα, με τη θετική και την αρνητική πείρα. Πιάνουμε το νήμα, που είναι πλέον πιο γερό, πιο ανθεκτικό, και το μεταφέρουμε γενιά τη γενιά για να το φτάσουμε μέχρι το τέλος. Και θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος. “Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές” (.) είναι βαθιά η πίστη μας ότι αργά ή γρήγορα ο λαός θα βάλει την πραγματική σφραγίδα του στις εξελίξεις, είναι βαθιά η πίστη μας ότι ο νέος κόσμος ο Σοσιαλισμός θα ξημερώσει και στην Ελλάδα».

Δελτίο τύπου από ΚΚΕ

Σχολιάστε