My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΚΚΕ: Η συγκέντρωση σε Παιονία

Ziogas_xalitsios-vasilakakis(Βίντεο) Κάλεσμα στους εργαζόμενους να απαλλαγούν από τις ψεύτικες ελπίδες, τις αυταπάτες, ή το δέος που τρέφουν απέναντι στην ΕΕ και να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, να επιλέξουν το ψηφοδέλτιό του και για την Ευρωβουλή, και για το δήμο, και για την περιφέρεια, απηύθυναν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», σε συγκέντρωση με τους υποψήφιους της παράταξης, που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο, την Παρασκευή 4 Απριλίου. 

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Χαιρέτισε ο Τάσος Βασιλακάκης, υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας, ενώ τη συζήτηση που ακολούθησε συντόνισε ο Κώστας Χαλίτσιος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς.

Ziogas_05Ο Γιάννης Ζιώγας σημείωσε ότι οι διαφορές που υπάρχουν στα δύο κόμματα, στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι διαφορές στο μείγμα, στη συνταγή, στο μοντέλο οικονομικής διαχείρισης. Είναι όμως συνταγές παρμένες από τον ίδιο αντιλαϊκό τσελεμεντέ της ΕΕ, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης. Ανεξάρτητα, λοιπόν, από τις διαφορές τους, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συγκλίνουν στη στρατηγική της ΕΕ, του κεφαλαίου.

Τόνισε ότι για να σταματήσουν να τσακίζονται τα όνειρα και η ζωή των λαϊκών στρωμάτων, απαιτείται οργανωμένη ανυπακοή, οργάνωση και λαϊκή συμμαχία για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων: «Πρέπει -είπε- να δημιουργήσουμε όλοι μαζί αυτό που λείπει: Μια πραγματικά ισχυρή λαϊκή συμμαχία, μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ισχυρό ΚΚΕ.

Μόνο έτσι θα ανοίξει και ο δρόμος για την εξουσία του λαού. Το ΚΚΕ θα δώσει το “παρών” του, με το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων, σε μια λαϊκή διακυβέρνηση που θα κάνει τον πλούτο που παράγουμε κοινωνική ιδιοκτησία, θα αποδεσμεύσει τη χώρα από τα δεσμά της ΕΕ, θα διαγράψει μονομερώς το χρέος».

Στη μεγάλη σημασία που έχει να τιμωρηθεί στις εκλογές ο πυρήνας της πολιτικής και της δράσης των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, η επιλογή τους υπέρ του ευρωμονόδρομου, που γεμίζει βάσανα το λαό και υλοποιείται ενιαία απ’ όλο τον κρατικό μηχανισμό, γρανάζι του οποίου αποτελούν οι περιφέρειες και οι δήμοι αναφέρθηκε ο Τάσος Βασιλακάκης.

Δελτίο τύπου από ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Σχολιάστε