My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

ΚΚΕ: Ενισχύστε μας για την ανατροπή

«Το ΚΚΕ φοβούνται, γιατί και την επόμενη μέρα θα βρίσκεται στα μπλόκα της λαϊκής συμμαχίας για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων. Γι αυτό πρέπει να ενισχύσουμε αποφασιστικά και στην κάλπη το κόμμα», τόνισε η Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια βουλευτής Κιλκίς, μιλώντας χτες (Παρασκευή) βράδυ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία Ειρήνης.

«Ολοι ξέρουμε τι θα κάνουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετά τις εκλογές, τι θα κάνουν όλοι όσοι βγάζουν αντιμνημονιακές κορόνες αλλά ταυτόχρονα αναζητούν ρόλο στη διαχείριση για τη διατήρηση της κυριαρχίας του εκμεταλλευτικού συστήματος. Κανείς, μετά τις εκλογές, δεν δικαιολογείται να πει ότι εξαπατήθηκε, ότι προδόθηκε”, υπογράμμισε η κ. Καλαντίδου.

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης, οι υποψήφιοι βουλευτές, Γιάννης Φαχουρίδης και Κώστας Χαλίτσιος. “Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ χειρότερη, μια νέα κόλαση για τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους φτωχούς αγρότες, τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, τους νέους. Την ίδια ώρα που τρομοκρατούν με τον δήθεν κίνδυνο της ακυβερνησίας και του χάους, έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις, είτε λέγονται κεντροδεξιές, είτε λέγονται κεντροαριστερές», τόνισε ο κ. Φαχουρίδης.

Απ` τη πλευρά του, ο κ. Χαλίτσιος κάλεσε το λαό να εμπιστευθεί το ΚΚΕ. «Ξέρετε ότι δεν θα κάνουμε πίσω, ότι την επόμενη των εκλογών θα είμαστε δίπλα σε όποιον δοκιμάζεται, ότι τη δύναμη που παίρνουμε τη βάζουμε στην υπηρεσία του λαού και όχι των αξιωμάτων. Σήμερα οι αγώνες για την ευημερία του λαού χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε ισχυρό ΚΚΕ. Είναι στο χέρι σας να το δυναμώσετε, να μη σκορπίσετε την ψήφο σας δεξιά και αριστερά. Δεν πρέπει να νομιμοποιήσουμε τη συνέχιση της καταστροφής της ζωής μας”, τόνισε.

Σχολιάστε