My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Κι οι φαρμακοποιοί στην απεργία

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς , τονίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή μετείχε σε όλες τις ενέργειες δημοσιοποίησης του ασφαλιστικού θέματος μαζί με τους άλλους επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς, καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην απεργία της Πέμπτης 4ης Φεβρουαρίου.

farmakeio-001«Η κινητοποίηση αυτή πρέπει να είναι μεγάλη για να δείξουμε και σε αυτή την κυβέρνηση ότι ο φαρμακευτικός κλάδος έχει ακόμη δύναμη και μπορεί να αντισταθεί», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

Για  την ημέρα της Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας της 4ης Φεβρουαρίου έχει ορισθεί η σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης του συλλόγου, η ώρα και ο χώρος της οποίας, καθώς και τα φαρμακεία υπηρεσίας, θα οριστούν τις επόμενες μέρες.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται και τα εξής:

«Στην ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων όλων των επαγγελματικών και επιστημονικών κλάδων και φορέων με την συμμετοχή της ΓΣΕΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, στις 22 Ιανουαρίου, διατυπώθηκε η σαφής θέση για ένα αρραγές και κοινό διεκδικητικό μέτωπο.

Οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των 22 φορέων που συμμετείχαν στην σύσκεψη, αποφάσισαν την συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και τον προγραμματισμό δράσεων δημοσιοποίησης της αντίθεσης τους στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό.

Το Ασφαλιστικό αναδεικνύεται σε ένα μείζον θέμα τόσο για τον κλάδο μας όσο και για την ελληνική κοινωνία. Μετά την λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων – που έχουν και συνέχεια από τις πληροφορίες που έχουμε-έρχεται η οικονομική επιδρομή μέσω του ασφαλιστικού, για να μας πλήξει ανεπανόρθωτα.»

Σχολιάστε