My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλτίδης: Όλα έχουν τα όριά τους!

«Μόνο θετική συνεισφορά θέλησα να έχω, αλλά όλα έχουν όρια», τονίζει ο Κώστας Κιλτίδης σε μια ακόμα δήλωσή του, που ασφαλώς θα συζητηθεί.

Ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός, δηλώνει ότι δεν συμμετείχε στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ, στην οποία “καταπατήθηκε κάθε έννοια αξιοπρέπειας και δεοντολογίας”.

Υπογραμμίζοντας ότι “είναι πρωτοφανές ή αλήστου μνήμης εποχές εκφυλισμού να υπάρχει Υφυπουργός Νομού, που αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το Κυβερνητικό έργο γι’ αυτόν”, προσθέτει: “Αρνούμαι να συμβιβαστώ με φαινόμενα παρακμής της πολιτικής. Κατά συνέπεια, αρνούμαι και να απολογηθώ για ότι ελλιπές ή αφανισμού υπηρεσιών στο Νομό μας”.

Η δήλωση του κ. Κιλτίδη έχει ως εξής:

“Πριν δύο χρόνια θέλησα να συμβάλω στο σταμάτημα από τον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι ευγνώμων γιατί η πλειοψηφία των εναπομεινάντων φίλων μου στη Νέα Δημοκρατία δεν υπήρξαν αγνώμονες και αχάριστοι. Η πλειοψηφία όμως των φίλων μου απουσίαζε (Υπερήλικες- φυγή νέων- και ιδίως αποκοπή των περισσότερων από τη Νέα Δημοκρατία).

Περπατώντας στην κυριολεξία το 2019 παρά τις δολοπλοκίες και ασχήμιες χωρίς συναλλαγές και υποσχεσιολογία επανέκαμψαν πολλοί και έδωσα ότι μπορούσα στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο στο Νομό Κιλκίς.

Έλαβα πρόσκληση για την Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ της Ν.Δ. του Ν.Κιλκίς. Είχα την πρόθεση να τιμήσω την διαδικασία και τα μέλη που θα ήταν παρόντα. Δυστυχώς αναβιώνουμε ματαιότητες του παρελθόντος και συγχέονται καθήκοντα και δεοντολογία. Το Κυβερνητικό έργο ανήκει στην κυβέρνηση, έστω και αν αφορά έναν Νομό. Οι συντελεστές διεκδικούν το μερίδιο της συνεισφοράς. Ο βουλευτής είναι του Νομού και του Κοινοβουλίου και του αποδίδονται αυτά που του αναλογούν. Είναι πρωτοφανές ή αλήστου μνήμης εποχές εκφυλισμού να υπάρχει Υφυπουργός Νομού, που αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το Κυβερνητικό έργο γι’ αυτόν.

Κατά την προσωπική μου ευθύνη και με το βάρος της μέχρι τούδε πορείας μου, αρνούμαι να συμβιβαστώ με φαινόμενα παρακμής της πολιτικής. Κατά συνέπεια, αρνούμαι και να απολογηθώ για ότι ελλιπές ή αφανισμού υπηρεσιών στο Νομό μας. Είμαι παρών με τη συνεισφορά μου 2000-2012 και στις εκλογές του 2019. Ανήκω στο μεδούλι αυτής της παράταξης και στην προσπάθειά της υπηρέτησης της πολιτικής για την πατρίδα και το λαό της. Ζω με τις ιδέες μου και όχι από αυτές. Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας, πολίτες και πολιτικοί.

Έχω συναίσθηση της απογοήτευσης και της πίκρας των αγωνιστών της παράταξης από τις προσωπικές έριδες και αντιπαλότητες των στελεχών της στο Νομό μας. Επί τρία χρόνια προσπαθώ με πολιτικούς όρους και σωφροσύνη επιτέλους να συνεννοηθούμε.”

Σχολιάστε