My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μεταλλωρυχοι προπηλακισαν Κιλκισιωτες!

Βίντεο
Σάββατο 17 Μαρτίου 2012. Στο Δημοτικό Θέατρο της Μ. Παναγιάς γίνεται συνάντηση κατοίκων από πέντε νομούς της βόρειας Ελλάδας που αντιδρούν στα μεταλλεία χρυσού.  Οι άνθρωποι που καταφθάνουν στην πλατεία του χωριού με λεωφορείο από το Κιλκίς προπηλακίζονται και υβρίζονται χυδαία από ομάδα συγκεντρωμένων μεταλλωρύχων. Έξω από το χώρο της εκδήλωσης 3-4 από τους 30 περίπου συγκεντρωμένους εργαζόμενους επιχειρούν να προκαλέσουν καβγά και το επεισόδιο καταγράφει η κάμερα. Όπως αποδείχθηκε, τα γεγονότα του Σαββάτου ήταν προοίμιο της “μαύρης” για τον τόπο μας Τρίτης και μέρος της γενικότερης προσπάθειας τρομοκράτησης των αντιπάλων της καλής μας εταιρείας.

Την ίδια μέρα, το Σάββατο. Ο ομιλητής, Άρης Φρουζάκης, προέρχεται από μεταλλευτική οικογένεια και δεν είναι καθόλου ξένος προς την περιοχή μας, μιας και ο πατέρας του έχει εργαστεί στην κατασκευή της στοάς των Σκουριών. Ακούστε τον να μιλάει με αγάπη για τους μεταλλωρύχους αλλά και με οργή για τα σημερινά τους σωματεία και για το επεισόδιο που διαδραματίστηκε έξω από το Δημοτικό Θέατρο.

“Oι μεταλλωρύχοι να συναποφασίζουν για τον τόπο τους μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία κι όχι να αποφασίζουν οι πολυεθνικές γι’αυτούς… Κι όχι να τους βάζουν να κάνουν τα σκυλιά”. Αυτό ειπώθηκε το Σάββατο. Το είδαμε σε εφαρμογή την Τρίτη

Πηγή: antigoldgreece

Σχολιάστε