My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκισιακός: Χορός με βραβεύσεις

‘Ηταν μια μεγάλη βραδιά! Ο χορός του Κιλκισιακού τη Πέμπτη 24 Μαρτίου στο κέντρο “ΘΕΑΤΡΟ” ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού πραγματικά έγινε το αδιαχώρητο!

βραβευση δημητρη ανθρακιδη

Βράβευση Βασίλη Ανθρακίδη

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης της ποντιακής γενιάς Ματθαίος Τσαχουρίδης έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ ξεσηκώνοντας το πλήθος, με τους Κιλκισιώτες, αλλά και ανθρώπους από τα γύρω χωριά να δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους και την αγάπη τους στη μεγάλη ομάδα της πόλης!

Μαζί του στο λαϊκό πρόγραμμα ο Μιχάλης Καλαϊτζίδης και στο κλαρίνο ο Βαγγέλης Βαλσαμίδης που με τα τραγούδια τους ανέβασαν τη διασκέδαση στα ύψη!

Φυσικά από μια τέτοια γιορτή δεν μπορούσαν να λείψουν και οι βραβεύσεις. Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον βετεράνο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και πετυχημένο επιχειρηματία Στέφανο Λαΐδη, που συνεχίζει μέσω της επιχείρησής του να στηρίζει την ομάδα της καρδιάς του.

Βραβεύθηκε επίσης ο ορθοπεδικός ιατρός Χρήστος Λυρτζής, που όποτε του έχει ζητηθεί βοηθά σε όλα τα επίπεδα τον Σύλλογο.

Ο μεγάλος χορηγός του Κιλκισιακού η εταιρία SONOCO Α.Ε. δε μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτή, με τον Γεν. Δ/ντή κ. Τσακιρίδη να υπόσχεται πως και την επόμενη χρονιά θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδος.

βραβευση γιωργου αθανασιαδη

Βράβευση Γιώργου Αθανασιάδη

Ακολούθησε ο Κιλκισιώτης τερματοφύλακας του Πανθρακικού, Γιώργος Αθανασιάδης, που από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τιμήθηκε και ένας φίλαθλος της ομάδας. Φέτος ήταν η σειρά του κ. Δημήτρη Ανθρακίδη που δεκαετίες ολόκληρες βρίσκεται στο πλευρό του Κιλκισιακού στα γήπεδα όλης της χώρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι Βουλευτές Γεώργιος Γεωργαντάς και Θεόδωρος Παραστατίδης, ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, οι αντιδήμαρχοι Νικολαϊδης Αιμίλιος, Πιπερίδης Άκης και Αντώνης Μανουσαρίδης, η πρόεδρος του οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς Αικατερίνη Ζιούτα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κιλκίς Κώστας Ευθυμίου και αντιπροσωπείες από την ΕΠΣ Κιλκίς με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Πάταρα και από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου.

Σχολιάστε