My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκισιακός: Φιλικό “Χ” με Πιερικό

*Όλα τα νέα της ομάδας.

Δυνατό τεστ απέναντι στον Πιερικό έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Κιλκισιακός, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Φάσεις και από τις δύο πλευρές, σε έναν ανοιχτό αγώνα, με τους προπονητές να χρησιμοποιούν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πιερικός μπήκε καλύτερα, και είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων. Από εκεί και πέρα ο Κιλκισιακός ισορρόπησε και είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 19′ ο Μοσχάκης έκλεψε τη μπάλα έξω από τη περιοχή, και έδωσε την ασίστ στον Παναγιωτόπουλο για το 1-0. Στο 35′ οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Κατσιαμήτα και τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Καραγκούνη.

Ο Κιλκισιακός έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ στο 40′ με την κεφαλιά του Πιπερτζή να απομακρύνεται εντυπωσιακά από τον αντίπαλο πορτιέρο.

Οπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και ο Γιάννης Ιωαννίδης πραγματοποίησε δύο πολύ καλές αποκρούσεις.Στη συνέχεια και πάλι ο Κιλκισιακός ήταν αυτός που είχε την κατοχή, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες με τους Δρόσο δύο φορές, Μπελίτσα, Νούκα και Παρπουτσή να φτάσει στο τέρμα της νίκης, δίχως να τα καταφέρει μένοντας στο 1-1.

Το Σάββατο το συγκρότημα του Λεωνίδα Υφαντίδη πηγαίνει στην Ηράκλεια για να αντιμετωπίσει την Καρπερή Σερρών.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Κουραλίδφης, Ματεντζίδης, Μίλκας, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παναγιωτόπουλος, Μοσχάκης, Πιπερτζής. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Ιωαννίδης, Νικολαΐδης, Καρράς, Πολύζος, Καρασίμος, Σαβελίδης, Ρετσινάς, Παρπουτσής, Τοπαλίδης, Αναστασιάδης και Νούκα.

Ο καθιερωμένος Αγιασμός

Πριν το φιλικό σύσσωμος ο Ενιαίος Κιλκισιακός πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Αγιασμό. Ο Πατέρας Επιφάνιος ευλόγησε τις ομάδες των Ανδρών, των Γυναικών και τον Κιλκισιακό Β΄, και ευχήθηκε πολλές νίκες που θα φέρουν όπως χαρακτηριστικά είπε χαρά σε όλους τους Κιλκισιώτες.

Το τραπέζι της ομάδος

Αμέσως μετά το φιλικό με τον Πιερικό διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο εστιατόριο Πλάτανος, και γευμάτισαν όλοι μαζί μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του καταστήματος, το οποίο για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται στο πλευρό του Κιλκισιακού και το αποδεικνύει συνεχώς!

Η τριάδα των αρχηγών

Το βράδυ της Τετάρτης βγήκε και η τριάδα των αρχηγών του Κιλκισιακού. Πρώτος αρχηγός ο Σπύρος Ματεντζίδης, δεύτερος ο Κώστας Λογγινίδης, και τρίτος ο Νίκος Μπελίτσας.

Σπουδαίο φιλικό με Ηρακλή!

Το σπουδαιότερο φιλικό τεστ του Κιλκισιακού θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, με την ομάδα μας να υποδέχεται τον ιστορικό Ηρακλή.

Ευκαιρία για τον φίλαθλο κόσμο του Νομού Κιλκίς να δει από κοντά έναν μεγάλο σύλλογο, αλλά και τους ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Υφαντίδη που κερδίζουν τις εντυπώσεις με την μέχρι τώρα εικόνα στα φιλικά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ενισχύεται η Γυναικεία Ομάδα

Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία της ενέταξε στο δυναμικό της η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, μιας και παίκτρια του ΑΟΚ αποτελεί και επίσημα από το πρωί της Πέμπτης η Χριστίνα Τσιόνκη.

Η 13χρονη αθλήτρια που αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πλευρά, από πολύ μικρή εντάχθηκε στις ακαδημίες του Εθνικού Αξιούπολης και υπό τις οδηγίες και τη σωστή δουλειά του Πασχάλη Μπαξεβάνη, προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με τον Κιλκισιακό όμως να τη κάνει δική του.

Ευχαριστούμε τον Εθνικό Αξιούπολης και καλωσορίζουμε τη Χριστίνα στη μεγάλη οικογένεια του Κιλκισιακού!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΜΠΑΜΠΙΝΙ: Τρίτη και Πέμπτη 4.15μ.μ.-5.30μ.μ. στο Σαλάτς. Προπονήτρια Ελένη Μουρατίδου.

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ Α΄ (2009) και ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ Β΄ (2010): Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 3.00μ.μ.-4.15μ.μ. στο Σαλάτς. Προπονητές Γιώργος Αλτιπαρμακίδης και Τόνι Γκονζάλεζ.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ Α΄ (2007): Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 3.00μ.μ.-4.15.μ.μ. και ΤΖΟΥΝΙΟΡ Β΄ τις ίδιες ημέρες από 4.30μ.μ.-5.45μ.μ. στο Σαλάτς. Προπονητές Σέβος Σεβαστόπουλος και Στάθης Πορφυρίδης.

ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ Α’ (2005): Τρίτη, Πέμπτη Παρασκευή 5.00μ.μ.-6.15μ.μ.στο Σταυροχώρι, και ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ Β’ (2006) Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη 4.15μ.μ.-5.30μ.μ. στο Σταυροχώρι. Προπονητής Σέβος Σεβαστόπουλος.

ΠΑΙΔΕΣ (2003-2004): Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 5.00μ.μ.-6.15μ.μ. στο Σταυροχώρι. Προπονητής Στάθης Πορφυρίδης.

Σχολιάστε