My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλκισιακός: Συνεχίζει με Πελίδη

pelidis-giorgosΗ διοίκηση του Κιλκισιακού ανανέωσε τη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πελίδη, θεωρώντας εξαιρετική την περσινή χρονιά με την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία της νεοσύστατης δεύτερης ομάδας του Κιλκισιακού, που αποτελούνταν από ποδοσφαιριστές των φυτωρίων, καθώς και οργανωμένη τη δουλειά που έγινε στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, με τους συνεχείς αγώνες σε Μακεδονία και Θεσσαλία, αλλά και την λειτουργία της Γυναικείας ομάδας.

Ο κ. Πελίδης θα είναι προπονητής στη δεύτερη ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α΄ Κατηγορία, στη Γυναικεία ομάδα που θα λάβει μέρος στη Γ΄ Εθνική και τεχνικός διευθυντής στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού.

Πρεμιέρα την 1η Αυγούστου

Ο Κιλκισιακός ξεκινά επίσημα την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα. Ο Μάκης Δανδίκας θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Σταυροχώρι για τη πρώτη προπόνηση της δεύτερης ομάδας του Κιλκισιακού.

Στις 20/9 η πρώτη των κοριτσιών

Η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού θα ξεκινήσει επίσημα τις προπονήσεις στις 20 Σεπτεμβρίου με σκοπό να είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Στο μεταξύ, ο προπονητής Γιώργος Πελίδης τις επόμενες ημέρες θα δώσει στις παίκτριές του ειδικό πρόγραμμα για να ακολουθήσουν πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Σχολιάστε